orkide123p3t Bakalım kızlar mı çoğunlukta erkekler mi biz 18 haftalığız kızım olacak hala öğrenmeyenler de varmış 😊🙏
Elifela Ya ben tam net öğrenemedim 19+4 deyim bende 2 defa erkeğe benzetti cuma günü gittim açmadı bacak arasını bir dahaki gidişim ayrıntılıya oda 22 aralıkta çok merak ediyorum ☹️🥹
orkide123p3t Elifela olabiliyormuş canım kesin öğrenmek en güzeli kıyafetlerini ona göre hazırlarsın 🙏🙈😍🥰
orkide123p3t ecembugra53 kızlar vişneli kek ve meyve suyu içip gidin bebisin kendini göstermeme ihtimali yok 🥰🌺😋 ben öyle öğrendim
Pnar-oktay ecembugra53 bende Mayıs annesiyim erkek gibi dedi ama net değil umarım kızım olur çok istiyorum 2 oğlum var bu kız olsun
orkide123p3t Pembikka maşallah erken öğrenmişsiniz sizde hazırlıklar başladı mı ben hiç nerden başlasam bilemiyorum Bi kaç zıbın 3 takım 03 ay aldım az da kaldı baktığın zaman🙈🙈🙈
Elif381 17+3 henüz öğrenemedik ilk erkeğe benziyor dedi doktorumuz sonra oturur pozisyonda olduğu için göstermedi cuma günü randevumuz var inşallah o zaman öğrenecegiz