Merhaba bebek isteyen arkadaşlarım. Yaklaşık 4 yıldır bu anı bekliyordum. Çok şükür bugün pozitifi gördüm. Ben hep burada hamile kalanlarda kendime benzer, bana yol gösterecek bir şey bir umut aradım. Bu yüzden ben de hikayemi yazmak istedim. Bunca zamandır gittiğim her doktor sende ve eşinde bir sorun yok dedi. Görünürde sorun yok ama sebepsiz infertilite. Şöyle şöyle bir sorun var ve bu yüzden olmuyor deseler o sorunun üstüne düşecez çözül bulmaya çalışacağız ama maalesef. Bir sorun yokken bunca zamandır hamile kalamamak beni ne yazık ki çok yıprattı. Denemediğim yöntem kalmadı desem yeridir. Daha önceden Karşı olduğum bitkisel yöntemleri, söylenen pozisyonları, ovülasyon testleri aklınıza gelecek ne varsa hepsini yaptım. Ama maalesef olmadı. Kafana takma dediler inanın bu süreçte o kadar çok şey yaşadım ki iyi kötü veya çok yoğun zamanlarım oldu. Aklıma gelmediği bile oldu ama ben de o da işe yaramadı. Bu süreçte 3 aşılama yaptırdım aynı zamanda ama üçüde tutmadı. Yurtdışında yaşıyorum ve yaşadığım ülkede devlet hastanesinde 3 aşılmadan sonra tüp bebek hakkı tanıdılar fakat sıra bekliyordum. Normalde ocak şubat gibi tüp bebek tedavisine gidecektim. Hem kendimi tüp bebeğe hazırlıyım hem de belki şansım artar diye yine bazı şeyler uyguladım.
Soğan kürü yaptım yumurtlama görünce bıraktım toplamda 10 gün sabah akşam yaptım. (bunu daha öncede yapmıştım fakat kısa süre ve düzensiz yapmıştım)
İnternette bir doğurganlık masajı gördüm ve onu bir kaç defa yaptım.
Yediğime içtiğime dikkat ettim.
Günlük bir adet avokado tüketmeye dikkat ettim.
Ovülasyon testini bırakalı baya olmuştu ama soğan kürü kullandığım için yaptım ve o günleri değerlendirdik.
Bir kaç defa internetten meryem suresini açtım tv de çalarken yanına da bir bardak su koydum ve dua bitince o suyu içtim. Kendim okuyamadığım için bunu yaptım yani suya okunması lazım diyorlar genelde.
Bir defa kendim de türkçe okunuşundan okudum meryem suresini
Kafaya takmadım desem yalan olur. Yeni evlenen çok yakınım hamile kalmış bu haberi bana mahcup verdi kazayla olmuş ve önce senin haberini almak istiyordum dedi. Bende ona senin bu haberin bana şans getirecek dedim e tabi onun adına çok mutlu olsamda neden benim olmuyor diye kafayada taktım ama şans getireceğinede nedense inandım.
Tüm bunların sonucunda çok şükür bugün tam adet günümde çift çizgiyi gördüm 🤲🏻🤲🏻🌸♥️