Rabiabudakk Arkadaşlar cinsiyeti kaçıncı haftada öğrendiniz 10.haftadayım çok merak ediyorum 🙈İlk gebeliğim tecrübelere ihtiyacım var🌸
Demet-Eser Nur5516 daha oncesi bir tahmin oldumu doktorlar tarafindan benim 18haftalikken erkek denilmisti suan 22hafta olduk kiz dedi 10gun sonra ayrıntılı ultrason kafam cok karisti
Nur5516 Demet-Eser 20 haftadan sonra değişeceğini sanmıyorum çünkü artık net şekilde görüyor 15 de kız ama net göremedim demişti Detaylıda belli oldu pipiyi bizde gördük
mimar_anne Rabiabudakk Gamzecanpolat Oluşuyor organları ben oğlumu 11+3 de öğrendim şuan yine hamileyim 14 haftalık ama bunda öğrenemedik 16 da gidicem tekrar yani pozisyon uygunsa ve özellikle erkekse 10-11 haftalarda görülüyor arkadaşım da 10. Haftasında öğrenmişti oğlunu tabi cihaz ve doktor çok önemli
Gamzecanpolat mimar_anne Bilemiyorum kız geç gösterdi bizim gittiğim doktorda gayet makineleri iyi yani özel kliniğe gidiyorum erkekse erken görülüyor dedi
_06ogretmenanne 13 haftalıkken tahminde bulundu doktorum. 14 de kesin olarak söyledi 😄 Biraz bebişide bağlı. Pozisyonu uygun olduktan ve gösterdikten sonra
tugba_2365 Rabiabudakk ilk kızımda 12. Haftada, ikincisinde 13.haftada öğrendim, ama çok küçük oldukları için beklemek istedik netleşmesi icin. Sonra 17.haftada totosunu dönerek tüm gerçekliği ortaya serdiler