AslanKadini Evinuuu bebeğin dollenmesine bağlı kimi geç dollenir kimi erken .. o yüzden bu değişiyor 😊 yani erken dollendi ise haftasına uyumlu olur ama gec dollendi ise 1 , 2 hafta geriden gelir.
Evinuuu AslanKadini yarın doktor kontrolüm var ilk deneyim olacak benim için .doktor bakınca her şeyi görüyor mu sabahı zor ederim bu gidişle çok heyecanlıyım
AslanKadini Benim ilk bebeğim 1 hafta geriden geliyordu geç dollenmis dedi doktor ama bu bebegim ise haftasina uyumlu ..
Derennn700 AslanKadini canım benim normalde adet günüm bugün ama daha olmadım bel kısmımda çok ağrı var ve gaz sancısı yaşıyorum sence gebelik olabilir mi
Evinuuu Derennn700 benim 17 Ekim’de son adet tarihimdi 4 kasima kadar şiddetli bel ağrısından şüphelendim hamile olabilecegimden olabilir bence
AslanKadini Derennn700 en az 3 en fazla 10 gun geçmesini beklemeni tavsiye ederim canım regl ile hamilelik belirtisi hemen hemen aynı tek fark adet gecikmesi.. adetim gecikti oyle bi test yap 5 dk içinde pozitif gelirse kan ver 7 haftalik iken ultrasona gir derim
1prensesannesi__ Evinuuu 17 ekimden beridir adet olmadiysan hamilesindir zaten hamilelim haftasi hesaplarken son adet gununden hesapliyosun eger hamileysen coktan yerlesmistir kalbi atiyodur bile bi gebelik testi yaparak ögrenebilirsin
Derennn700 AslanKadini öyle yaparım canım ben şuan bende aşırı idrara çıkma yaşıyorum ve rahim kısmında şişlik hissediyorum
Derennn700 Derennn700 AslanKadini bundan bir hafta önce hassas gebelik testi yaptım pozitif çıktı kan verdim negatif göründü doktor geç döllenme yaşıyor olabilirsin dedi bende adetim bir hafta geciksin öyle kan verecem
AslanKadini Derennn700 bebek yerlesirken de yapar idrar sıkışıklığı.. eğer varsa bebek çıkar 7 nci hafta da .. hakkında hayırlısı olsun kzum 😍
AslanKadini Derennn700 adetin gecikmesi daha net sonuc verir insaAllah vardır saglikli hayırlı bi gebeligin olur kuzm 💕
Evinuuu 1prensesannesi__ 22 Kasım’da yaptim test çift çizgi çıktı ama daha kontrole gitmedim.benim son adet tarihim 17 ekimdi ben belirtileri 4 Kasım’da hissettim .
1prensesannesi__ Evinuuu yumurtlama ya da döllenme evreleridir canım vucuk gebelige hazirliyor kendini o sıralar ya da adet bitimi yumurtlama olup döllenmistir 😁