Tulinrecep Okder62- bende sol tarafta rahat yatıyorum bende kalçam ağrıyor o zaman sağıma dönüp bi süre bekliyorum sonra tekrar sola yatıyorum genellikle sola yatma öneriliyor
gncglozclk asya- bende sag yatıp sol kalkarım 😂😂 dengeli olsun diye kan akısı az gidiyormus sagda o yuzden
yagiz27 Okder62- sırt üstü uyumak ağrı yapıyor sağa dönüp yatmak kan dolaşımını yavaslatiyormus ben biyerde okumuştum ama ne zaman hatırlamıyorum
Micannese Okder62- sola yatıyorum ben e 32 hafta olduk. Saga yatirtmiyor bebek hemen tekmeliyor 😊 zaten uzmanlar da sola yatmayı öneriyor .
Hasdem Okder62- merhaba 🌸 Doktorum sen nasıl rahatsan bebiş de öyle rahat dedi Zaten sonralarında sırtüstü kendin rahatsız oluyorsun
Sahsenem34- 26.haftqfayim bende sag sol farketmiyor bende iki degiskenli yönlü uyuyorum uyumaya çalışıyorum demek daha doğru gece uykusu diye birsey kalmadı bende kızlar bunu nasıl halledebilirim böyle olan var mı ağrım yok ama yinede uyuyamıyorum
Maviaslan Okder62- magnezyumu hiç aksatma gebeliğin sonuna kadar kullanmalısın, ağrıları, kasılmaları azaltan en önemli kaynak.
Bbuusra Okder62- Doktorum göbeğin çıkana kadar istediğin gibi yat dedi. Göbek çıkınca sol ve sağ tarafa dedi. Uzun süre sırt üstü yatarsan kan akışından dolayı baygınlık geçirebilirsin yatma dedi. Uyurken illa ki yatıyorum ama bilinçli olarak yatmıyorum. Genel de sola ve sağa yatıyorum. En iyisi solmuş.
momormom Okder62- bununla işgili geçenlerde bir soktorun açıklamasına denk geldim sırt üstü yatıldığında tansiyon düşüklüğü olabiliyormuş bazı gebelerde. Sizde bu problem yoksa yatın diyordu. Sağ sol sırt üstü fark etmez kendi bedeninizi dinleyerek uygun pozisyon alın demişti.
Egemoms1303 gncglozclk bende yaa 🙋🏻♀️ Peygamber efendimizin sünneti diye hep sağda uyurdum yılların verdiği alışkanlık hemen geçmiyor 🤭 33 haftadayım. Asla solda dalamıyorum, uyanıp uyurken sola yatıyorum ama her uyanışta sağdan kalkıyorum 😂
MugeBulut 34+1 deyim. İki gündür reflü sıkıntısından oturur pozisyonda ayaklarımı uzatarak uyuyorum 🥴 asla uzanamıyorum 🫨