Dnmzzeda Herkese iyi akşamlar 🤗Mart sonunda doğum yapacağım inşallah , bebişler kaç aylık olana kadar kullanılır acaba
Elfve Ben ilk 2 çocuğumda kanguru kullandım ama ilk 3 ay zor oluyor bindirilmiyor onunla o yüzden bunda sling aldım hastaneden gelince takcam nasipse
Bimiyendis _Sevgi_ doğar doğmaz hemen başlayabiliyorsun, insagramda takip ettiğim bi hesap var the analık diye o erken doğum yaptı, sürekli kullanıyor bakabilirsin istersen örnek olması içn
Dnmzzeda _Sevgi_ Bende öyle düşündüm yanımda olsun hep diye ama ağırlaşınca aşağı kayar diye düşündüm
Dnmzzeda LavinsMom Evet çoğu kişi memnun rahat olur tak gezdir 3-5 aylıkken ağır olur aşağı kayar diye tedirgin oldum ☺️
_Sevgi_ Bimiyendis inşallah bi sıkıntı çıkmaz ya ben sureklı ayak üste oluyorum yanımda olur en azından kimse kendı annesı gıbı bakamaz çocuğa o yüzden bende almak istıyprum ama kafam karışık
LavinsMom Dnmzzeda baglama sekli varya ordan kaymaz diye dusunyorum. Ayaklarinin arasina geciyor iceride kalan kismi. Dusmezki. Ben youtube da videolara baktim baglama sekillerne
Dnmzzeda LavinsMom Apırlaşınca bi tereddüt ettim zaten bağladıktan sonra düşmez ama kayarmı diye düşünürm yazın daha çok işime yarayacak dışarı çıktığımda
LavinsMom Dnmzzeda allah korusun dusmez kiz dusunme oyle. Her halde oyle bosta ellerimizi tutmuyoruz ki destekleriz bi alttan ister istemez. Ne olur olsun anne refleksleri musade etmez dusmesine 😅
_Sevgi_ LavinsMom bende istıyorum bıde ben köyde kaldıgım ıcın ev işleri çok bebek sureklı yanımda olur gözümün önünde olur dıye düşünüyorum acaba bu iyi fikirmi onada karar veremedim daha
LavinsMom _Sevgi_ ben de koyde kaliyorum ev buyuk bide ordan oraya kosturmaktan insanin akli kalir boyle yaninda daha guvenli. Ben yorumlara baktim herkesin isine yaramis cokta guzelmis bu resimdeki. İnsallah alacagim.
Bimiyendis _Sevgi_ bebiş henüz doğmadı ama ben aldım, evde taktım bşka bir bebekle denedim filan çok güzel çok hoşuma gitti, hele ayakta çok kalıyorsanız kesin alın düşünmeyin derim