Mekklc Kızlar merhaba Elele marka elektrikli anakucağı kullanan ya da alan var mı ya da sizler neler aldınız 🥰🌸
Deletedmom_103 Mekklc ben aldım ama henüz kullanmadım Standart eğer yanlış hatırlamıyorsam 5 kademeli sallanma özelliği var. Ya 5 ya 3 olması lazım, 10 farklı melodisi var Sırt kısmı 3 kademeli ayarlanıyor, uzanma, biraz daha dik ve oturur pozisyon olarak
Gamzecanpolat Mekklc Ben de almak istiyorum ama bebek sever mi içinde durmazsa diye karar veremiyorum
Aynur_41 Aynı soruyu bende sordum bende araştırmadayım surda durayım yorumlara baktım kimisi 3 kademeli şekli şekil almıyo vs yazmıs YouTube de okudunuz mu bilmiyorum
Mekklc Aynur_41 YouTube hiç bakmadım açıkçası aklıma gelmedi ben Elele markasından sipariş verdim dün Trendyol yorumlarına baktım memnun kalmışlar 🤷🏻♀️
Mekklc Gamzecanpolat Ben dün sipariş verdim bende ikilemde kalmıştım sever mi sevmez mi diye ama ya severse dedim ileri zamanda da satılabilir elden çıkarılır yani 🥰
Gamzecanpolat Mekklc İnstagramda kiralayan bir sayfa var oraya bakacağım zaten uzun süre kullanılmıyor diye biliyorum 1 ay denerim çocuk durmazsa iptal ederim