Nur_50 Kızlar bu tulumu almak istiyorum ama kaç beden almam lazım oğlum ilk 3 ay giysin istiyorum ilk gebeliğim beden konusunda yardımınıza ihtiyacım var kullananlar yazarsa sevinirim 😃🌼
Polenmom Nur_50 bu durum da 56 ya da 62 cm almalısınız diye düşünüyorum ☺️ yalnız ben de gebeyim araştırmalarım dahilinde yanıtlıyorum 🙊
umaydurununannesi Nur_50 dogum kılosuna sonrasonda kılo alımına baglı 3 ay uzun bı sure yenı dogan ıcın 3.5 kılo dogmus olsa yenı doganları 1 ay gıyse sonra 3 6 aya gecıcek
Nurbusra_ Nur_50 cevap biraz geç oldu ama şimdi gördüm yazınızı 🙂 ben h m den alışveriş yaptım kalıpları büyük oluyo 2 4 ay alsanız 5 6 aylık olunca hile giyer bence ben tulum aldım evdeki diğer markalarla karşılaştırdığımda onlardan daha büyük bilginiz olsun
Nur_50 Polenmom kullanan birinin yorumunu bekleyim birde bende sizin gibi düşünüyorum 2-4 ay 62 cm herhalde almalıyım 😃
elmaelmaelma Doğum kilosuna ve doğumdan sonraki gelişim hızına göre çok değişir ama yenidoğan bebek 3 ay boyunca aynı kıyafeti pek giyemez. Ancak büyük almanız lazım ki o zaman da ilk giydirdiğinizde büyük durur ve soğuğa karşı pek korumaz.
Nur_50 elmaelmaelma 2-4 ay aldım 😃teşekkür ederim 3 ay yazmışım 🤣zaten o kadar süre giymesi mümkün değil çuval gibi olur hesaplayınca daha iyi anladım
alitalia Nur_50 4-6 ay al rahatlıkla kullanırsın. 4 yıl önce oğlumda kullandım hatta bir arkadaşım doğum yaptı oda giydirdi. Şuan kızım da giyecek ve ilk günkü gibi yepyeni. Kesinlikle alın ❤️
Nur_50 alitalia oğlunuz ne kadar süre giydi acaba ne zaman tam oldu 4-6 ay 3.ayda anca hafif bol oluyo demişler bende ilk 3 ay giydirmek istiyorum diye 2-4 ay almıştım😃
Seyma5461 Nur_50 bende aldım bunu mart başı doğum olucak bizim 4 6 aldırdım ben yasadigim sehirde H&M olmadığı için annemle babam bakarak aldılar daha canlı göremedim ama baya güzel giydirmek için heyecanlanıyorum 😍
KIME Nur_50 ben bunun tedy modelini aldım bebeğim 20 günlük 3-6 ay almıştım baya büyük geldi içinde kayboldu. Yalnızca ilk 3 ay giymesini istiyorsan 0-3 ay almalısın
alitalia Nur_50 oğlum ekimde doğdu Nisan ayına kadar soğuklarda giydirdim. 2-4 ay içi peluş olduğu için küçük gelebilir bebeğiniz iri yada hızlı kilo alırsa baharın sonuna kadar götürmeyebilir. Oğlum zayıf bir çocuk olmasına rağmen yenidoğanken de giydirdim sadece büyük olması kollarından bacaklarından dolayı ve yine de çok sıcak tutuyordu