Esrapmuk Dmrhzn inşallah bir oğlun olur . Bnmde bir kızım var 11+5 te erkek dediler ama bilmyrm herkes yanılıyolar yazıyor
Sermec27 1palyaco 9 haftalık hamileyim erkek hissediyorum ultrason resmi iki oğlumla aynı erkek gibi geliyor bana ama hayırlısı 🥰
1palyaco Sermec27 bende 7+6 dayım . Ve cinsiyet konusunda nötr üm birşey hissetmiyorum nedense . İnşallah sağlıklı olsunlar da 😍🌸
Zeyd_Mom_22 1palyaco aslında 12 hafta erken değil tam zamanı. gördüğüm kadarıyla Türkiyede çok geç bakıyorlar. Azerbaycan’lıyım. ilk bebeğimi ve yakınlarımda 12 haftalıkken cinsiyetini bildiler. ve bazıları var 11 haftalıkta bile doğru çıkıyor👍🏻🌸
Polenmom Zeyd_Mom_22 katılıyorum ben de bu kadar geç burda gördüm, çevremde ben dahil hep 11-12 arası öğrendik 🌸
1palyaco Zeyd_Mom_22 evet normalde kesinlikle erken değil ama Türkiye de özellikle devlet hastanelerinde geç öğreniliyor sanırım emin olmak istiyorlar söylemiyorlar .
Sermec27 1palyaco amin zaten en önemlisi o bir kızım olsun isterdim ama sanki bende kız annesi tipi yok ne bileyim hiç hissetmiyorum o yüzden kız cinsiyetini ama şaşırtır inşallah beni bebeğim 🥰
Zeyd_Mom_22 Polenmom aynen canım👍🏻 şimdi bende inşAllah 12 haftalığında gidicem hem genetik problemleri öğrenmek için hemde cinsiyetini tam görücez🌸🥹
Zeyd_Mom_22 1palyaco ola bilir canım🌸. Ama bende doğru çıktı ablamdada öyle olduğu için Rabbimin izni ile gönlümüz rahat. ve ya soru işareti kalsa bile kafamda 2 ci kontrole gittiğimde soruyorum aynı oluyor☺️
Esrapmuk Lalsay ya banada 11+5 de erkeğe bemziyo dediler ama herkes erekm diyo sizin k 12 de kesin mi
Boncukk123 1palyaco kimin duysam erkek bebegi var 15.haftaya girdik geçen hafta tahmin de bile bulunulmadı bidaha 2 hafta sonra kontrol bakalım nasip