MelteM2cck Esrazorlu61 bana da yüksek yere uzanma bebek memeden kurtulur diyorlar 😁😁😁 karnım da meme mi emiyor anlamadım ki. Sorunca büyüklerimizden iyi mi bilcen diyorlar😁😁😁😁😁
Gamzecanpolat Zeehraaaa Yani bir sorun olmazki nenelerimiz tarlada doğururmuş sonra işlerine devam edermiş bu aşırı pimpirikli olmayı anlayamıyorum ben yaptıkları stres bebeğe daha çok zarar veriyor
Zeehraaaa Gamzecanpolat hasta olup bebeğe zarar mi vereyim çocuk 7 kat içeride sıcak su ona işlemez 😃
Gamzecanpolat Zeehraaaa Maydonoz konusu da öyle doktorlar diyor ki belli bir miktarda yenmesi sorun değil günde kaç tane maydonoz sorusu 😅
mineirem Zeehraaaa iki çocukla yapmadığım kalmıyor ne 3 4 ü yüzlerce kez eğiliyorum evi temizliyorum sonuçta soba yakiyorum egilmemek imkansız sürekli yatarsan olur
Gamzecanpolat Zeehraaaa Kız bende yiyorum oturup bir tarlayı yemiyoruz sonuçta belli miktarda salatada yemekte falan yeniyor
Pinaargunes KuzeyinAnnesi10 harbiden ilk aylarda dikkat etmeliyiz ama yiyeceği içeceği varsa bebişin hiç bişey olmuyo rabbim saglıcakla kucagımıza almayı nasip etsin inşallah🙏💖😍
Pinaargunes Gamzecanpolat valla ilk hamileliğim bana da maydonoz sakın yeme bide semizotu dediler geçen annem tavuksuyu yapmiş corba içinde maydanoz var diyorum içtim ama bişey olurmu ahahahaha aklima o geldi😂😍💖
Zeehraaaa Pinaargunes hayır ya tabikide olmaz maydanoz tarlasını mi yiyorsunuz sanki yeşil sebzeler çok faydalı. Ben salatada falan bol bol yiyorum
hopefortomorrows Zeehraaaa 35.haftadayız. Göbeğim zorladığı için eğilmek sonrasında doğrulmak neredeyse imkansız ama hiçbir zararı olmaz. Eğilebilen eğilsin 😂
2cat1baby Zeehraaaa kesinlikleee hele nenelerimizi düşünürsek babanem der hamilelikte hep çapa yaptım biri karnımda biri kucağımdaydı diye
Zeehraaaa 2cat1baby o zaman bişey olmamış şimdi mi olacak. Tabi o zaman herşey doğalmış şimdi herşey katkılı falan ama yinede mantıken bakarsak aynı şey