Merhaba güzel anneler anne adayları
Aslında bu forumda o kadar çok pozitif doğum hikayesi okudum ki kendi hikayem pozitif değildi ama sonu pozitif oldu sizlerle paylaşmak istedim
Hamilelikte hiçbir problem yaşanmazken 28. Haftamda kanamam Oldu apar topar hastaneye gittik ve aktif bir kanamam olmadığı söylenildi sonrasında farklı bir şehirde hastaneye gittik aynı şekilde bir problem olmadığı söylenildi bu şekilde ortalama bir hafta hastane sürecimiz oldu tabi bu süre zarfında akşamları o kadar çok bel ağrısı ve sancı yaşadım ki bir sabah aniden bebeğin kesesi patladı hastaneye gittiğimizde bulunduğum şehirde bebek yoğun bakımı olmadığı için farklı şehire nakil yapılacağım söylenildi bu şekilde doğum maceram başlamış oldu Ankara etlik şehir hastanesinde yatışım yapıldı tetkiklerim vs sürekli açılmam kontrol edilmeye başlandı ama bir türlü doğum başlamadı meğer bebeğin kesesindeki sıvı bende ciddi derecede enfeksiyona sebep olmuş bebeğin haftası küçük olduğu için bekletmek istediler ama hem bebekte sıvı olmaması hemde enfeksiyon doğum kararının çıkmasına sebep oldu açılmam kendiliğinden olmadığı için suni sancı vermeye başladılar sabah 8 akşam 21:30 arası hiçbir ağrı hissetmedim hatta doktorlar bu duruma çok şaşırmıştı çok susadığım için eşimi aradım su alması için ben telefonu kapattıktan sonra ağrılarım başladı adet sancısı gibi geliyor 10 saniye sonra gidiyordu sonra eşim geldi bu sırada ağrım aşırı fazlalaşmıştı eşim bir yudum su verdiğinde benim babacı kızım artık doğmak istedi sanırım o anda tarif edemeyeceğim hepimizin yaşarken hissedeceği anlayacağı bir acı yaşadım eşim apar topar doktorları çağırdı ve doktorlar doğumun başladığını söyledi doğum odasına alındım biraz sancı ve ıkınma yaşadıktan sonra benim minik mucizem dünyaya geldi onu o an çok göremedim çok küçük olduğu için hiç kucağıma vermeden hemen kuvöze aldılar ama öyle güzeldi ki doğum tamamlandıktan sonra normal odaya alındım biraz kendime gelince hemen bebeğimi görmek istedim yoğun bakıma gittim öyle güzeldi ki benim olduğuna inanamadım ben 17 günlük yatış sonrası taburcu edildim bebeğim mecburen kuvözde kaldı ona her hafta süt götürdüm ona giden bütün yollar beni heyecanlandırırken dönüşümüz hüzünlü oluyordu tam 44 gün bebeğimi bekledim şükürler olsun ki ona Salı günü kavuştum şu an karşımda ve ben onu izliyorum öyle güzel bir duygu ki hepimizin hikayesi mutlu başlamıyor ama dilerim hepimizin mutlu sonlu hikayeleri olur bütün doğum yapacak anne adaylarına kolaylıklar diliyorum inşallah meleklerinize sağ Salim kavuşursunuz ♥️