Merhaba arkadaşlar sizlere en poztifinden doğum hikayemi özet geçeyim ,Perşembe günü sezeryan günümdü sabah 7:buçukta hastanedeyik dogumhaneye girdim ilk önce ultrosana sonrada nst aldılar bu şekilde bı saat falan gecti daha sonra 3 tane hemşire gelip seni seçtik dediler 😂 daha sonra ameliyathaneye gittik serumlar anestezi doktorları güzelce herşeyi anlattılar epudiral anestezi yapıldı belden daha sonra bacaklarım uyusmaya başladı benim yaşadığım tek sıkıntı kısa süreli mide bunaltisi oldu onun içinde bı serum takıldı daha sonra doktorum geldi kısa bı sohbetten sonra eşimde geldi ben daha bebeğimi beklerken çoktan bı anda bebeğim bize gelmişti Allah’ım bu yolda olan herkese nasip etsin bu güzel duyguyu çok güzel bı andı daha sonra bebeğimi babasi ile beraber karşıladık öptük sonra bebeğimi götürdüler babası çıktı beni dikiş işlemlerine geçtiler 😁😂 daha sonra yaklasik bı yarım saat sonra odama çıkardılar ve bebeğimide getirdiler şuan evimizdeyiz şükürler olsun dün hastaneden çıktık yani en güzelinden poztifinden doğum hikayesi 🥰 korkulacak hiç bişi yok aynı gün ayağa kaldırdılar hemşireler biraz yürüdüm daha sonra ertesi gün ve bugün daha daha iyiyim Rabbim bu yolda olan herkesi kolay yollardan geçirsin inşallah 🤲🥰