Baharinannesiiiii Bu isme aşıktım kızlar aklımdaki tek isimdi hep bi oğlum olursa koyarım diye anlamı erkek deveymis.. hic hosuma gitmedi tavsiyenz varmi
Meral_56 Baharinannesiiiii bence hiç hoş değil anlamı. Dalga geçerler ilerde. Anlamı çok güzel isimler var
Aysunays Baharinannesiiiii Kuzenimin ismi Buğra o zamanlar kimse anlamını arastirmiyordu tabi sonradan öğrendiler erkek deve 2 horguclu deve anlamına geliyormuş hic sevmiyor ismini. Bencede vazgeçin başka isimler dusunun😊
Baharinannesiiiii DerinAzra Galiba ben de üzülerek vazgecicem.. bi umut birileri anlami hakkinda farkli seyler yazar diye düsündüm
bebilique Evet fonetiği güzel ama Arapça kökenli ve anlamı kötü, Türkçe kökenli isimler daha iyi bence.
Karbaby Baharinannesiiiii maalesef benim de aklımdaki isimdi ama ben de çok araştırdım başka bir anlamı yok o yüzden ben de vazgeçtim.
Baharinannesiiiii Karbaby aslında ikinci anlamı turna kuşu üçüncü anlamıda ilk müslüman türk hükümdarı olarak geciyor. Bunları düşünerek ilk anlamı unutabiliriz 😀
Karbaby Baharinannesiiiii yine de zor olur çocukluk çağında özellikle anlamını sorduklarında deveyle dalga geçerler ben vazgeçtim😂
DerinAzra Meral_56 evet maalesef oyle cocuklar bi donem acimasiz olabiliyor akranlar arasinda.Mesela forumda Ahlas ismi cok geciyor ve bu ismi veren cok var.Ama bir yetiskin olarak benim aklima direk elimde degil ahraz geliyor ve anlami hic hos degil
Meral_56 DerinAzra evet ahrazi anımsatıyor. Mesela Sare ismi de fare ye çok benziyor yoksa çok güzel isim ama dalga gecilir diye kizima koyamadim