-cey-33 Kızlar diş eti agrısı çeken varmı aranızda varsa diş eti iltihabına ne ıyı geliyor naptınız diş eti için hamılelıkte nasıl geçer bu agrı acıl akıl verin Allah rızası için ıkı gündür çok kötüyüm ☹️
Fatima1992 -cey-33 augmentin tablet cok iyi geliyo. Benim dis etim sismisdi baya baya. 3-4 gun onu ictim sislik geri cekildi, iyilesti
NovaVina_ Kekik suyu kaynatip soguyunca gargara yapin antiseptik ve tedavi edici. Ben dis eti cekilmelerim icin uygulamistim ve faydasini gordum. Ancak iltihap var ise doktora danismanizi tavsiye ederim.
Fatima1992 -cey-33 evet hic bir sakincasi yok. Ben kullandim ve dis etim kotu sismisdi agriyidu. Sukur iylesti. Hem dis doktorum hemde kendi doktorum tavsiyesiyle icmistim
gencbir_anne Bana da doktorum augmentin verdi 20 lik dişim iltihaplı , geçince çektirmemi önerdi ama çok korkuyorum çektirmeye 😓
NewbieMommy gencbir_anne acaba sizde de ağrı kulağa vurdu mu ben çok kötüyüm kafam kalkmıyor.. saat 5de dişci randevum var ne olacak bilmiyorun
Fatima1992 gencbir_anne hayir sadece dis etim sismisdi oda cok kotu agriyodu. Soylediyim tabletden sora cok sukur agrim kalmadi
Edda62 NewbieMommy NewbieMommy çok zor işkence bende bu hafta yaptırcam 28 haftalığım ama gücüm kalmadı
gencbir_anne NewbieMommy ağrım olunca kafamın sol tarafındaki her yere vuruyor gözlerime kadar apse gidince çektirmem lazım ama 20 lik çekiminden de korkuyorum napsam bilmiyorum arada kaldım
NewbieMommy Edda62 eğer ağrım geçerse bende çektirmek istiyorum ama doktor ne diyecek bilmiyorum ilaç verecek mi vermeyecek mi
NewbieMommy gencbir_anne benimde sağ taraf işte.. bence çektirmeliyiz böyle bize eziyetten başka bir şey değil
NewbieMommy Edda62 yok bebeğim agumentine başladık c.tesi kanal tedavisi olacak bakalım :( sen naptın durum ne
NewbieMommy Edda62 canım yaptırabildin mi dişini ben randevumu ileri tarihe almak durumunda kaldım :(