Sedaorhnn Son dakka üst solunum yollarım kapalı.her yerim ağrıyo öksürmekten yekta bey içerde rahat amaa ben anası olarak hiç rahat değilim sığmıyorum nefes alamıyorum 35+5 haftalığız belim de çok ağrıyo gelcek mi ne 🤭😁 son dönemeçte error veriyorum resmen
sonsuzmasalim Sedaorhnn bizde 34 haftalığız aynı dertler bendede var 🙄🙄 biraz vakitleri var ama daha, sağlıkla gelsinler inşallah 💙
deletedmom734 Sedaorhnn benimde 35 te başlamıştı sıkıntıların 39 a kadar resmen süründüm gelsin artık diyr bekledim sezeryan olduk ama ben yinede bebeğimle zorda olsa ilgilenmeyi hamileliğe tercih ederim
Sedaorhnn sonsuzmasalim ayy inşallah yaa sağlıkla gelsinler ama nefes alamıyorum valla aşırı kilo almadım ama tıs tıs hareket ediyorum tuvalet en yakın arkadaşım oldu 😂
sonsuzmasalim Sedaorhnn ben baya kilo aldım 🙄 benim oğlanında ama maşallahı var. 33 haftalıkken 2400g gelmişti 😅 doğuma kadar ne kadar olur bilemicem 🤷🏽♀️ tuvalet benimde en yakın arkadaşım oldu🤣
Sedaorhnn Kocam bıraksaydı kesin bende çok alırdım o beni çok frenledi 🤭başta çok ağladım yedirtmiyo kola içirmiyor diye ama adam haklıymış 😁bunu ona söylemiyorum ama 😆ben de son gittiğimde oğluş 2300 falan dı pazartesi nst ye giricem sen girdin mi