babymom21 Kızlar 10 gün önce doğum yaptım yarın dikişlerim alınacak baya bir toparladım kendimdeyim dikiş aldırdıktan sonra ağrı sızı vs oluyor mu? Tekrar dikiş bakımına ihtiyacım olacak mı ?
naneliseker_ babymom21 estetik dikiş değil sanırım. En son bildigim alinmiyordu kendisi düşüyordu falan
babymom21 naneliseker_ şehir hastanesinde doğum yaptım estetik dikiş değil maalesef. 2. Doğum ilk doğumda estetikti dikiş vs aldırma işim olmadı. Daha önce hiç dikişlik bir kazamda olmadı bilmiyorum nasıl bir şey 🤦🏻♀️
naneliseker_ babymom21 haa evet sanırım otellerde yapılıyor estetik dikiş. Peki fark var mı ağrı açısından 2 sinin?
babymom21 naneliseker_ hiç bir farkı yok canım aksine ben bu doğumda daha kolay ayaklandım yürüdüm toparlanma iyileşme sürecim daha hızlı oldu
naneliseker_ babymom21 ay inşallah darısı bizlere. Bende ilk kalkış dikiş agrisi falan çok korkuyorum özelde olck doğumum orda estetik dikismis ondan sordum :)
babymom21 naneliseker_ yani iki dikişide yaşadım normal dikiş bana daha kolay oldu. Görüntü farkı vardır illaki onuda ipleri aldırınca görecem