Demet-Eser 18haftada erkek denilmisti simdi 21.+5 haftalık hamileyim 100/99 dedi yanilma olan oldumu merak ettim degismez deilmi bundan sonra
Demet-Eser Gamzecanpolat 15gun sonra benim ayrintili ultrason bende ilk erkek denilince aldim bir kac sey. Ama ozelegittik kiz degismez dedi gosterdi bu sekil olup genital bolge erkek olam olasılığı olma dedi
Gamzecanpolat Demet-Eser Bilemedim benim kızım da bacaklarını açtı doktorum bu kordonu dedi pipi yok kız bebeğiniz ama alışveriş yapmayın hemen dedi insanın kafası karışıyor
Demet-Eser nb- bir ihtimal e mi bakalim.simdi🤦 iki kizim var bu da erkektir diye cok umutlanmistim hayırlı si olsun insllh yaoacak birsey yok kendimce teselli ariyorum iste benim gibi olan anneler anlar beni 🙆
Demet-Eser Kevserehdhd haklisiniz rabbim boyle layik görmüş olanda vardir hayir dogdugunda cok sevecegimden suphem yok yavrum o benim de kendimi cok alistirdim.isim.bile.bulmustuk sok olduk sadece
Kevserehdhd Demet-Eser haklısın insan 2 kızdan sonra oğlanı da tatmak ister tabikide ama hayırlısı herşeyin