Demojna Kızlar normalde adetim düzenli ama bir kaç ay önce de gecikmişti, kist olmuştu. Amh 0,185mis. Yani düşük bir ihtimal ama gebe olabilir miyim sizce. Bir kızım var onda aserdigim bişey istedi bu ay canım. O yüzden şüphelendim
Zmra-13 Demojna Benimde adetime 1 gün var göğüslerim çok ağrıyo iki gündür de çok hafif ara ara kasıklarım ağrıyo sırtımada arada ağrılar gryo duruyo olmuyo bidaha bide akıntım var çok sürekli tuvalete git gel yapıyprum drar sıkışması yaşyorum
Halidee Olabilir tabi ki de regl belirtileriyle hamilelik belirtileri aynı 2-3 gün sonra test yapıp öğrenebilirsin. Ben de bebiş bekliyorum bu arada. 28 günde bir regl olurum bugün 30. Günüm 2. Gün geciktim yani. Benimde beyaz akıntım var 3-4 gündür yoğun bir şekilde. Normalde göğüslerim ağrımaz ama şu an yan taraflardan çok ağrıyor. gece uyurken üstüne yattığım için ağrısına uyanıyorum. Çok hafif kasık ağrım oluyo ama nadir. Bir kaç gün sonra test yapıcam bende
Demojna Halidee canım ben hamileymisim, aşırı kasık ağrım ve hala süt beyaz akıntım var. Regl gecikmesinin 2.gunu. betam 1002 çıktı. Hadi sen de kan ver mujdeni alalım senin de.
Halidee Demojna yaaa tebrik ederim sağ salim kucağına al inşallah. kan verince yazıcam buraya mutlaka. 5. Gün gecikmem şuan. Bugün kasıklarım çok ağrımaya başladı ve göğüslerim de daha şiddetlendi. Süt beyaz akıntım da çoğaldı tuvalete gidince su bembeyaz oluyor neredeyse:) bende hamile gibi hissediyorum kendimi yarın sabah bir idrar testi yapıcam sonucu yazarım buraya 🌸🌸
Halidee Demojna canım eşime dün akşam gelirken test al demiştim. Daha erken erken diyip almamış 😄 biraz daha bekleyelim diyo ama bugün aldırıcam mutlaka sabah test yapıcam. Sonucu mutlaka yazıcam takipte kal😄 hala adet olmadım zaten 6. Günümm :)
Demojna Mavilisa reglden beş gün önce açık kahve leke geldi, regl olucam diye düşünüyordum. Sonraki gün birden bu sut gibi beyaza döndü.hatta bir çok kere regl oldum sanıp tuvalete koşuyordum. Hala devam ediyor. Ağrım da çok.
1prensesannesi__ Demojna agrı normal her adet zamanina denk gelcek sekilde agrilarin devam edebilir hamilelik boyunca
Demojna 1prensesannesi__ çok teşekkür ederim canım. İlk gebelikte çok rahattım hiç ağrım olmamıştı. Bu kez regl olacakmisim gibi ağrı var sürekli. Buna da alisiriz inşallah sağlıklı olsun da bebegim
1prensesannesi__ Demojna olur asko benim ilk gebelgimde de adet agrisi cok vardi her gebelik farkli olabiliyo rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin 🥰
Zeynep15 Halidee bugün güzel bigün baya hamile haberi aldık bende bugün hamile olduğumu öğrendim 🙈🤲🏻 sağlıkla kavuşalım inşallah canım
Deletedmon_98 Zeynep15 Halidee Yaaa kızlar çok güzellllll ❤️❤️❤️🤲 Rabbim çok kolay sağlıklı bir hamilelik geçirtsin size hem bebeğe hem size nolur yani hamişken Banada dua edin kabul olur sizin ❤️ bat 4 benimde bu pazar belli olur artık 🥺
Demojna Halidee çok sevindimmmm, darısi bu başlıkta tüm annelere inşallah. Demek ki regl gecikmesineden once süt beyaz akıntı da bir belirtiymis onu da öğrenmiş olduk
Halidee Zeynep15 amin inşallah tebrik ederim sizi de 🥰 gecikmeniz kaç gün benim 6. 12 sinde doktor kontrolüne gideceğimm
Halidee Deletedmon_98 ederiz tabi ki de Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın güzel haberler alırsınız inşallah🥰🌸