Cansuyca Mercimeek ya bu konulardan çok çekinerek bahsediyorum ama zaten kendi yöntemimizle korunuyorduk hamilelikten sonra galiba rahmi gevşetiyormuş sperm diye ama büyük ihtimal eş kaynaklı bende eşime söyledim en azından kondom kullanalım diye sevilen bir şey değil ama mecbur 🥹😔 peçete koyma bu konularda eğitim almış birine sordum dediki bi bez kes kendine bir kaç parça onu yüksek derecede yıka ve ütüle peçete ve pet yerine onu kullan öyle yapmayı düşünüyorum sende öyle yap hani teyzeler ara bezi der ya o misal 🥺😂
Cansuyca leylaaa1268 bu travazol galiba doğru yazdıysam en son çare onu kullanmıştım hatta ilaç kutumla getirmiştim evime çok işe yaramıştı aynı zamanda bi ilaçla kullanıyodu yanlış hatırlamıyorsam ama ben ilacını değil sadece bu kremi sürmüştüm ama bu denli değildi mantarım 😔 . Doktorum şimdide onu önerdi ama geçer geçmez bırak fazla kullanma dedi
_Tazeanne Cansuyca işte bendeki akıntıda peynir kesiğiydi vajinal enfeksiyon dedi şimdi ne olacak bilmiyorum sağlıkla kucağımıza alalım bebişleri yoksa idrar enfeksiyonu mantardı derken kafayı yiyeceğim 😅
Cansuyca _Tazeanne gerçekten aynı şekilde enfeksiyon du bakteriydi mantardı çıldırcam psikolojim bozuldu artık
Yeldagurler Cansuyca doktoruna sor öyle kullan ben sorduğum da kesinlikle öyle ürünler kullanma demişti bende mantardan dolayı sordum doktoruma
Cansuyca Yeldagurler doktorum sadece kremi önerdi bide sadece sabunla yıka onun dışında bir şey kullanma dedi sirkeyide sakın kullanma dedi bana
Cansuyca Aytac27-07 bu aralar da o kadar şekere düştüm ki anlatamam gece uykumdan uyanıp çikolata yiyip yatıyorum resmen ama sağlığım için onuda keserim gerçekten geçsin yeterki
Aytac27-07 Cansuyca toz şeker ve şekerli şeyler hep azdırıyormuş mantarı,görümcemde aynıydı şekeri çıkardı hayatından çayı bile şekersiz içiyor artık,bayağıdır yok diyor mantar
yarencaliskan Cansuyca bunun aynısını ben doğumdan sonra yaşadım ya tuvalete gitmemek için tuvaletimi tutuyordum aşırı can yanması Bilmiyorum bulabilir misiniz aktarlarda ama tetra yaprağı var onu bol sıcak suda demleyip içine oturucaksın hemen geçiriyor benim o şekilde geçmişti idrar enfeksiyonuna falanda iyi geliyor mucizevi bişey
Bebeklermelektir Böyle Bi durumda doktorum sirkeli su ile yıka hemen geçer demişti öylede oldu. Doktoruna danış hiç bir zararı yok normalde ama belki doktorun önermeye bilir. Benim doktorum ilacı onermiyor
Mom_82 Cansuyca çamaşırın orta kısmına 2 damla damlatıp 5-6 dakika bekletip öyle giyiyorum. Hemen giymeyin biraz uçsun yoksa hafif yakıyor. Yagi alırken %100 saf olması lazım. Burda formda da kullanan bir çok insan var biraz bakın öyle karar verin. ❤