Eceliza3434 Selam Ben mayis haziran gibi dogum yapacagim fakat denize girilir mi nezaman girilir yazlik bi yere gitsem tehlikeli mi yoksa istblda evimde mi kalayim diye düsünüyorum…
mineirem Eceliza3434 temmuzda dogum yaptım oğluma hastaneye gideceğim güne kadar doğum için denize girdim bı sıkıntı yasamadim
irmaksenartar Eceliza3434 haziran sonunda dogum yaptım. Evde oturmayı tercih ettim açıkcası. İdrar yolu enfeksiyonundan korktum, deniz daha temiz tabi ama havuza da girmedim 9 ay normalde guzel spor hamilelikte ama riski de var tabi. Bence doktorunuza danısın
Polenmom Eceliza3434 6 hafta geçtikten sonra bir sakınca yok diye biliyorum 🌸 benim de Nisan gibi doğum, hemen sonrası yazlığa geçmeyi planlıyoruz 🫠
Balbebek012 Eceliza3434 kişiye göre değişir sen iyiysen bebek iyiyse gir denize ne olacak. Ben 15 Ağustos ta doğum yaprım doğum öncesi hamilelik ten korktum gidemedim denize ee bebek doğunca da iyileşme süreci derken kaldı. Sizin doğum güzel zamana denk gelmiş en azından dopum yapıp sonrasında iyileşince gidersin denize☺
Eceliza3434 Polenmom yok yok yani dogumdan sonra nasil olur acaba diye düsünüyorum cünki hazirda bi yazligimiz yok yillik kiralamak istiyorum ama yeni dogmus bi bebekle bodrumda yada güneyde nasil olur bilemedim
Polenmom Eceliza3434 aslında deniz olan bölgelerin havasının bebeklere çok iyi geldiği söyleniyor ama Bodrum inanılmaz kalabalık ve aşırı sıcak oluyor beni de düşündüren bu açıkçası 💭
Eceliza3434 Balbebek012 aynen bu benim 2. gebeligim hic hatirlamiyorum ama tam kisa denk geldi cünki ekimde dogum yapmistim yazin harika tatil yaptik ama en iyisi riske atmamak evde hastaneye yakin yerde dinlenmek…
Kbrnrmrt Kasımda doğum yapmıştım 3 ay kadar süt akıyordu benden. Bebekle yapışık geziyorduk evde. Ben dışarda pek rahat edemiyordum. Üstüm başım batıyordu bebek çok emiyordu. Herkes Farklı olur ama bunlar da olabilecekler.