Selvozge Kızlar merhaba bugün ilk alışveriş için ebebek gittik daha bişey almamıştım ilk defa alayım kızım yaz çocuğu olacağı için bişeyler aldım çok kalın olmayan 0-3 ay mı Yen'i doğan mı derken baya kafam karıştı siz neler tavsiye edersiniz hangi marka hangi beden neler almak lazım 🤷♀️🙈
Merobebe Selvozge evet pahalı ama civilde uygun fiyatlar tavsiye ederim. 1 tane 10 lu hastane çıkışı alabilirsin. 2,3 takım yeni doğan al . Geri kalanını 3-6 ay alabilirsin tabi bebeğinin kilosu da önemli
Newmomy Selvozge Ebebek i sürekli takip et aslında cok pahalı degil kampanya yakaladn mı tadından yenmez☺️
Deletedmom0333 Ardeninannesi canım yaz bebeğiyse adana da atlet kilot giydir yoksa yazın pisik olur ama klimalı odada buyutecegim dersen ince uzun kol tulum kullanabilirsin
Hbsanneoluyo Ardeninannesi cnm bulunduğunuz Yer çok sıcaksa bide yaz ayına geliyorsa yarım kollu zıbın al 7 8 tane 2 tane 0-3ay hastane çıkışı al en 1 2 tanede 0-3ay yada 6 ay tulum al
Selvozge sonsuzmasalim evet canım bende öyle duymuştum hastane çıkışı genelde giyiliyormuş bir dönem üç dört takım al diyorlar onun dışında da farklı seyler de lazım tabi
Selvozge Merve201119 bende öyle düşünüyorum canım hastene çıkışı çok giyiliyormuş Aziz bebe diye bi markanın kıyafetlerini öneriyorlar ne dersiniz
Selvozge Merobebe hastane çıkışı iki üç takım al diyorlar o tarz çok giyiliyormuş bir dönem başka neler lazım
Ardeninannesi Deletedmom0333 temmuz 25 gözükuyorburasi cehennem gibi oluyor klimalı odada kalcaz yatak odama koycam nem alma modunu açmayı düşünüyorum nasip ederse rabbim
sonsuzmasalim Selvozge bi kaç zıbın, çorap, tulum yeterli aslında. İlk doğduklarında en rahatı zaten tulumlar oluyor. Bende 5 tane tulum aldım ve alt üst kıyafeti hep hediye geldi. Zaten çabuk büyüdükleri için fazla şeye gerek yok😊
Merve201119 Selvozge bende e bebekten aldığım kıyafetlerin markası çoğu Aziz bebe ve hello baby ben iki çocuğumdada Aziz bebenin kıyafetlerini giydirdim gerçekten kaliteli oluyor
Merobebe Selvozge bende yakın zamanda Doğum yapacağm. Ama çok araştırıyorum herkes hastane çıkışı gereksiz diyor bende 2 takım aldım 10 lu ikiz diye
Deletedmom0333 Ardeninannesi bende mersinde büyüdüm yaşadım suan istanbudayim ama biliyorum oranın nemini sıcaklığını bana sorarsan penye inçe tulumlardan al 3 5 tane çok kullanışlı olacaktır Allah bağışlasın şimdiden 🙂🌹
Aysktr Selvozge e bebek cidden pahalı ben 3 6 9 ayları lc waikiki internet sitesinden ve defactonun internet sitesinden aldım hastane çıkışlarınıda carsıdaki mağazadan alındı gayet iyi geldiler netten aldıklarımda pisman olmadım
Izm123 Selvozge enucuzbebek marketi diye bir site var oneririm hem cok ucuz hemde cok kalitrli birebir ayni ürün ve kumas geliyor
EmraheydaBier Selvozge yenidoğan alıcaksın şart zaten kalın olmayan uzunda al ama kısa kol çıtçıtlıda al çok sıcaklarda isilik olur duruma göre giydirirsin en çok çıtçıtlılar kullanılıyo zaten ben hem uzun kol hem kısa kol almıştım hepsinide giydirdim duruma göre