Sermec27 Nur1806 karnımdaki bebeğim doğarsa Allah’ın izniyle doğduğu gün abisi 3 yaşında oluyor inşallah aynı gün doğacaklar Allah’ın izniyle 🤲🥰
hunilimom Nur1806 ben doğum yaptım 2.5 yaşındaydı hamile kaldığım da sütten kesmiştim yaza doğru da tuvalete alistirdim şuan 4.5 yaşında büyük küçük 1 yaşında
ecembugra53 Nur1806 kuzum bem de 2. ye hamileyüm doğum yaptıgında oğlum 3.5 yasında olucak gayet ideal yas aralıgı 😅🙂
Ayseumut Nur1806 23 haftalıgım suan oglum 5 bucuk yaşında dogum yapınca tam 6 yaşında olucak bakalım zormu kolaymı gorcez
Vandb Sermec27 aynı günmü doğum yapacaksınız benimde oğlum 5 yaşına girdiği zaman tam 38.hafta doluyor 2 gün sonrada bayram tatili zaten sezeryan olcam mecbur ilki sezeryan oldupu için kararsızım aynı gün istesemmi doğumu diye iyi olur diye de var ikisinin farklı farklı gün olsun diyende ama 2 3 gün oynayacak en fazla arada
Gebes66 hunilimom bnde bir ay sonra doğum yapacağım inşallah iki buçuk yaş olacak nasıldı canım çok zorlandin mi
Nur1806 hunilimom benimde oğlum 2.5 yaşında bir tarafım bebek istiyor diğer yanım korku içinde😬 süreç zorlayıcı oldu mu birbirlerine alışmaları vs
Sakakusu Nur1806 2 yaş 9 ay var aralarında☺️ küçükken çok sıkıntı çekmedim ufak tefek kıskançlıklar dışında. Şimdi büyük 9 yaşına girecek küçük 6 ve hamileyim. Bu sefer arayı biraz açtım bakalım nasıl olacak🤭
Hshfhfnn Nur1806 benim 3 cü gebeliğim büyük oğlum 5 yaşında 2ci oğlum ocak 16 da 2 yaşında olacak benim doğumumda 11 Şubat çok korkuyorum yetemesem diye
Tubakaban Nur1806 1 yaşina yeni girdi oğlum 13 + haftalık gebeyim aralarında 1 buçuk yaş. Olack inşallah
ENOK_0107 Tubakaban Oğlum 10 aylık, 5+5 haftalık hamileyim 🤭 kardeşi doğduğunda inşallah 1.5 yaşında olacak aynıyıızz 🥰
Nur5516 Nur1806 kızım 3 yaşında 🥰26 haftalık hamileyim 3,5 yaş olacak kendimi hazır hissettiğim de bir kardeşi olsun diye düşündüm çok şükür nasip oldu Kızım bezi çoktandır bıraktı yemeğini vs yiyor yani bana göre ideal yaş 2,5 - 3 yaş 😍
Youngmotherr Nur1806 benim oğlum şuan 3 aylık Eğer olursa 4-5 yaşlarındayken kardeşi olsun istiyorum ama Allahın işine karışılmaz tabii
Aaa122 Hamileliğim doğduğunda 4 yaş olacak aralarında ideal bence 1. Sınıfa başladığında ablası diğeri de kendini kurtarır baya diye düşünüyorum
Nur1806 gudmorningbeya mutlaka her yaşın bir zorluğu var ama beraber büyüyecekler🤩 Allah kolaylık versin
mineirem Nur1806 oğlumla kizim arasında 3 bucuk yaş vardı şimdi 3. Ye hamileyim oğlumla 6 kizimla 2 buçuk yaş olucak😊
Tubakaban ENOK_0107 benm oğlumda 10aylikken gebe kalmstm dogrudr ayniyz rabbim hayrla kucagmza almayı nasip etsin inşallah aşırı merak ediyorum cinsiytni 🤭🤭😁😁