Asel-2023 Arseee 29 da aancilan dim iğne yapıldı ciğer geliştirici yapıldı serum takviyesi 34+4 de bebeğim strese girince acil sezeryanla doğum yaptım
AleynaResul Arseee sancım var çıkıyo ama ben hissetmiyorum 6 aralıkta gün verilicek işte o zamana kadar sancın olursa mutlaka gel dedi
Syda78 Taze geçmiş olsun benimde 33+5 de 4 kere 40 üstü sancım çıktı nst de sizin kaç tane çıkmıştı acaba bu arada geçmiş olsun bebeğiniz iyidir umarım🙏🏻🌸
Taze Syda78.bnmde 40 ustuydu şükür şuan iyiler ikizlerim darısı sizin ve bekleyen tm annlerin başına ☺️
Meltemmms Ben de 35 haftalığım nst de sancım çıksa da doğursam artık diyorum ama çıkmıyor 🤣🤣 biliyorum daha erken ama aşırı sabırsızlandım deli miyim ne 🤣
Htp1997 Meltemmms Bende erken doğsun istiyordum ama bu hafta eltim 36. haftada doğum yaptı bebeği kuvezde bebeği göremiyorlar ne zaman çıkacak bilmiyorlar perişan oldular sonra vazgeçtim erken doğmasın dualarımız kabul olur erken doğar daha çok üzülürüz
Meltemmms Htp1997 evet haklısınız. İnşallah hemencik çıkar kavuşursunuz ❤️ Benim bebişe ciğer geliştirici yapılmıştı 3 4 hafta önce. O yüzden rahat konuşuyorum bakma 🙈 ama yinede zamanında gelsin tabi. Dilimde benim sadece🙈🙈