Fulya1993 Çok bir belirtim yoktu hafif mide bulantısı bir anda kesildi kahverengi çok açık kahve leke geldi 4 ay önce kalbi durmustu öteki bebegimin böyle bişey yaşayan var mı
1palyaco Fulya1993 belirtiler bazen kaybolup gelebilir . Ama lekelenme için bence bi doktora görünün en kısa zamanda .
Sermec27 Fulya1993 bende 4 ay önce kürtaj oldum 9 haftalık hamileyim en başından beri yoğun kanamalarım var pıhtı bile düşürdüm ama bebek iyi kese iyi kalp atışı iyi 2 gündür de çok hafif lekelenmelerim var belirtiler arada gelip gidiyor yarın kontrolüm var inşallah herşey yolundadir
1palyaco Fulya1993 olsun yine de gidin acil büyük ihtimal iğne falan yapar diye düşünüyorum acilde ultrason olmuyor. Kadın doğuma gidebilirim randevu alıp derseniz yarına alın.
Sermec27 Fulya1993 ilk kez olduysa gidebilirsin acile benim en başından beri oluyor ne zaman kan sulandırıci iğneyi vursam başlıyor 2 gündür bıraktım kan sulandırıciyi yarın da kontrolüm var inşallah ikimiz içinde herşey yolundadir
Fulya1993 Sermec27 bende coraspin içiyorum onunla alakalı mıdır hastanede arkadaşım var ebelerin ultrason cihazı yok dedi
Sermec27 Fulya1993 yani kan sulandırıci bazen kanamaya sebebiyet veriyor bende içerde hiç bir sorun olmamasına rağmen kanama lekelenme yaptı o yüzden bilemem o da olabilir sebebi başka bir şeyde
Fulya1993 Sermec27 bende daha Çarşamba gittim hiç bir sorun yoktu doktor 1 ay sonra gel demisyi hatta