Elifasell Psyfatma elif ikra kesninlikle cok anlamlı allahın adıyla oku anlamın da elifte tek demek tek allahın adıyla oku anlamın da dusunule bilir bizim burda ikra ismi pek yok o huzden kızım olsaydı bende asel ikra koyucaktım ☺️☺️☺️
Seheryvz Psyfatma bizde kızımızın ismini elif sare düşünüyoruz eşim elif istiyor bende sare ikisinide koyabilirim 😊
Psyfatma Seheryvz sare ismini bende çok beğenmiştim ama koyulması çok uygun değilmiş ama tabi sen bilirsin araştır istersen canim
Seheryvz Psyfatma aaa neden uygun değilmiş araştırdım anlamı cok hoşuma gitti ama koyulması yygun değil diye birşeye denk gelmedim ben🙄
Psyfatma Seheryvz geçen bi sitede gormustum ama şuan bulamadım. Başka isimle karıştırmışta olabilirim. Okuduğuma göre peygamber efendimizin ismin değiştirilmesini uygun olmadığını soylediyi yazıyodu 🤷♀️
Seheryvz Anladım cnm aslında sara mış sanırım asıl ismi ama sare ve sara aynı anlamlara geliyormuş o yüzden caizdir diye biliyorum ben
Alinmavi Psyfatma elif ada bence kesinlikle. ikra etimolojik olarak suryaniceden ibraniceye gecmis emir kipinde bir fiil. Isim olarak konulmasi cok garip geliyor bana.
Sehzadee Bizde düsünüyoruz.. Elif mi Elif Ada mi diye .. illerde kizimis belki tek Ada ismiyle hitap edilmesini istiycek .. o risk var. . biz ya Elif ya Elif Ada söylemek istiyoruz. Yanliz Ada ismini söylenmesini istemiyoruz siz ne dersiniz ?