_Feslegennn__34 24 yaptım test silik cıkmiştı şimdi yaptığım teste böyle değişik çıktı anlamıyorum çok mu acele edıyorum test yapmak için adet günüm 24 du iki günlük geçikme var şüan daha mı beklemem gerekıyordu test yapmak için acaba ama bütün belirtılerde var hiçbişey anlamıyorum
hepoyleolurzaten_ _Feslegennn__34 ya canım adetin geciktiyse gebelik testi kaset test yap varsa anında çıkar bu test benim içime hiç sinmedi ovulasyon testine benziyor 🫤kaset testin varsa ondan yap
Temmuzmucizesi26 _Feslegennn__34 umutlandırmak istemem ama benimde böyle belli oldu. Aynı testten yaptım başta böyle dağıldı leke sonrasında çizgi haline geldi erken gebelik aldım netleşti 🥰
_Feslegennn__34 hepoyleolurzaten_ inanin banada öyle geldi çünkü bütün belirtı var göğüs hassasiyeti bile bundan öncekiler siliktı bu böyle cikmadı şaşirtı
hepoyleolurzaten_ _Feslegennn__34 önceki postunada baktım canım silik çizgi bende gördüm bugünde olmazsa direkt kan verin geç döllenme ola bilir☺️
_Feslegennn__34 hepoyleolurzaten_ ayyy çok umutlandık rabbım umudumuzu boşa çıkarmasın böyle olunca morelım bozuldu inşallah vardır ya
_Feslegennn__34 Temmuzmucizesi26 Ay inşallah vardır ya böyle olması beni daha çok üzdü acaba yok mu diyorum yoksa bu kadar belirti yaşadım kafam çok karıştı
hepoyleolurzaten_ _Feslegennn__34 stress yapmayın olmasada sonraki ay olur siz stress yaparsanız olmaz öyle.Sakin ve olumlu düşünün🥰