birLinaannesi Haftamdayım bugün ilk kez akıntı gördüm. Kokuyu ayırt edemedim beyaz bir akıntı şeklindeydi. 1 hafta var daha randevuma başına bu haftalar gelen var mı? merak ettim. Korkmak gibi değilde endişe ettim haliyle.
miniskesi birLinaannesi benim oluyordu, beyaz veya açık renk akıntı sorun değil diye biliyorum yani bende olmamıştı.
Elifdddd birLinaannesi 27. Haftalığım o akıntı bendede var bembeyaz sıkıntı mı o akıntı ben normal diye biliyorum akıntının olması sadece kokulu yeşil sarı falan olmaması lazım
Melos066 birLinaannesi benim o haftalarda başladı halen devam ediyor 21 +6 haftalıgiz doktorum çok ciddi bir durum değil normal demişti çok sıkıntı yapmadım ama günlük ped kullanmayin
birLinaannesi ruveyda123 hayır hiç kullandırtmadı doktorum. Enfeksiyon vardı gebelik öncesi fitil ile geçti sonrasında gebe kalmıştım zaten. Belki vajinal muayene yaparsa sebebini söyler🥹
ruveyda123 birLinaannesi muhtemelen bir enfeksiyon vardır tahlil yaptırın içiniz rahat etsin, geçmiş olsun🌸
birLinaannesi Melos066 evet bana da günlük pedi yasaklamıştı. Kullanıyordum öncesinde çok sıkıntı yapmıştı. Hayırlısı bakalım muayene günü ne söyleyecek
Melos066 birLinaannesi birşey yoktur korkma hamileyiz yani vücudumuz başı seyleri kaldiramiyor hazmedemiyor o da bunyeyle alakalı birşey onun için kendini sıkıntıya sokma ama imkanı varsa doktorun ilaç versin
Melos066 birLinaannesi çok geçmiş olsun sevindim ilaç alamana bebislerimizi sıkıntıya sokma yalım lütfen kızlar 😂❤️ rabbim yardimcimiz olsun 🥹🥰