Yarenbyz53 11+4 de demir ilacı ve d vitaminine başlattırdı doktorum ama folik asite devam etmem gerekiyor mu onu söylemedi bende heyecandan unuttum sormayı :(
Boncukk123 Yarenbyz53 12.haftaya kadar kullandırıyorlar canım ama bazılarında gördüğüm kadarıyla degeri düşük olanlarda doğuma kadar kullanan da varmış 12.haftanda sen bırak doktoruna sorarsın gidince
Mevlude_Sahin Yarenbyz53 İkinci gebeliğim ikisinde de doğuma kdar kullandım hala kullanıyorum. Hatta ilk oğlumun doktoru doğumdan sonra 3 ay kullan dedi, kullanmayan kişilerde saç dökülmesi sorunları olmuş. Bir sonra ki kontrolde sorabilirsin bence ya da numarası varsa yazadabilirsin
ruveyda123 Ben sadece 28 tablet kullanmıştım sonrasında bazı vitaminler vardı onların içinde de azda olsa folik asit vardı ama sırf folik asit olarak bir kutu içtim sadece
Rgmss Bana da doktorum 12.hafta bıttıgınde folik asidi bıraktırdı, d vıtamını ve baska bır vıtamın kapsulu vardı gebelıgın sonuna kadar bunları kullancakmısım.
Yarenbyz53 Fhryhzr ben ilk folik asit onu kullandım ama şimdi demir ilacına başladım onun da üstünde folik asit diye yazıyor içinde var büyük ihtimalle
Boncukk123 Yarenbyz53 iyi yaptın o zaman canım fazla olmasın gramı ama doktoruna kontrol zamanında sor
cokbilmismom Haftaya geçtim bırakmadım vifolic kullanıyorum içerisinde omega 3 vitaminler ve minareler var
Esra-dnkts Yarenbyz53 12 haftada bıraktırdı canım d vitamini ve demir başladı demiri arada almamı 16 haftadan sonra hergün düzenli almam gerektiğini söyledi ama 12 haftada artık folik asit kullanma dedi