_Feslegennn__34 Başlıkta belirtıgım gibi 24 adet günüm ve test yaptığımda siliktı ve bi kaç gündür gögüslerımin uçları çok ağrıyor dokunamıyorum aranızda böyle olup gebe olan var mı
Mrvm005 _Feslegennn__34 test beklemeden 5 dakika icinde ciktiysa cizgi tebrikler hamilesiniz. Daha hafif gorunen sekilde ogrendim bn 2 gebeligimi de qma cok erken oldugu icin zaman gecmek bilmiyordu 2 gunde bir qrtis takip ederek netlestirebilirsiniz
ASE6154 _Feslegennn__34 benim göğüs ağrım yanda olmuştu özellikle sol göğsümün yanından koltuk altıma doğruydu, hızlı yürüdüğüm zaman acayip ağrıyordu. Kaç dakikada çıktı bu çizgi acaba
Dilarademiryurek Benim de öyle olmuştu silik çizgiden sonra aşırı bir göğüs hassasiyeti vardı dokunamıyordum bile bel ağrısı ve kasık ağrısı da vardı tabi regl olacakmışım gibi
_Feslegennn__34 Mrvm005 yok 5 dk da cikmadı baktım yoktur dedım ve testı bi kenara koydum ve sonra gözüm çarptı daha belirgın cizgı çıkmıştı
Aybarssmom_ Benim de silikti testim reglime 10 gün kala belirtilerim başlamıştı en başında göğüs hassasiyetim vardı, kasıklarım çekişirmişcesine ağrıyordu ve hafif hafif bulantılarım oluyordu. Sonra bulantılar arttı tabi 🥲 inşallah hamilesindir kan ver bence 🌸
1prensesannesi__ _Feslegennn__34 gebelikte olur canim beyin gebelgi algilayinca göğüslere süt uyarisi gönderiyo gögüslerde artık süt üretmek icin calismaya basliyo o verimli calismanin da ufak bi acisi diyelim 🥰
Dilarademiryurek Sabah ilk idrarla tekrar test yapın daha net çıkacaktır bizimle de paylaşırsanız mutluluğunuza ortak oluruz 😊
Cankuss35 _Feslegennn__34 bende böyle silik çizgi ile öğrendim zor görünüyordu ve ilk defa göğüs hassasiyetim oluşmuştu
_Feslegennn__34 Cankuss35 adettım iki gün gecıktı bugün kan vardım kanda çıkmadı ama cok göğüs hassasiyeti var uçlarına dokunamıyorum ama buna rağmen olmamasında tuhaf normalde hiç böyle olmam
Seval0sevall Cankuss35 benim göğsümde ağrıyor ucu çıkıyor idarar ayn böyle testlerim kanda negatif çıktı 12 gün oldu geçeli adet tarihim
1prensesannesi__ _Feslegennn__34 testin bozuk oldugu icin cift cizgi cikmistir ama gec döllenme falan olabilir ondam kanda cikmamistir
Seval0sevall _Feslegennn__34 aynı durumu 12 gündür yaşıyorum testlerim böyle kanda çıkmadı dupaston verdi doktorum bugün bitti hala göğüs ucum ağrıyor
esmaaykur benım oğlumda silik çizgi çıkmıştı 2 test üst üste yapmama ragmen adet 5 gün gecikmişti bthcg 3900 çıkmıstı aynı gün kan vermiştim bence hamilesin gözün aydın