Dilas Kızlar 14 haftalığına girdik fakat mide yanması çok sıklaştı aynı sorunu yaşayanlar varmı yada bi önerisi olan varmı😔
Burcu22 Dilas 20.haftamdayim canım benim midem yanmam çok erken başladı reni şurup kullanıyorum yandikca
SeherNilgnBakrc Dilas doktoruna danışarak gaviscon kullanabilirsin yemekten önce içersen daha faydalı Canım
EceAydn Dilas malesef doğum anına kdar sürüyor 😣 beni sezeryana aldıklarında bile ateş gibi yanıyordu midem 😢
Umaymoms 17. haftaya girdim o soruna hala cözüm bulamadım 🤷🏻♀️ salçalı ekşi baharatlı yememeye dikkat ettiğim halde azalmadı hiç 😔 soguk süt iyi geldi ama geçirmedi..
Ayseleraslan Bayanlar bende çok kötüydüm ama ilaç kullanmıycaz diye direnmeyin 27 .haftadayım doktorum ilaç yazdı gaviscon şurup ve bi hap adını unuttum bakarım söylerim size şuan hiç yanmam yok çok rahatım
Umaymoms Ayseleraslan benim midem biraz hassas gaviscon çiğneme tabletini de şurubunu da geçmişte kullanamadım o yüzden alamadım ama başka marka ilaç belki ise yarayabilir doğru diyorsun 😶
Aslannnn SeherNilgnBakrc canim kullanma talimatinda yemeklerden sonra yazıyor ben bugün ilk kez kullandim yemekten yarim saat sonra ictim cok iyi geldi 😐😀
SeherNilgnBakrc Aslannnn doğrudur canım bende hep öyle içiyordum normalde ama en son yemekten bir 10dakka önce içtim bana daha iyi geldi zaten çok fazla yanmam olmadıkça içmiyorum zorlarsa kullanıyorum ne olur ne olmaz