selin9889 Seldaibrahim benimde çarşamba günü ama korkuyorum nedense, inşallah güzel haberler alalım 🙏
Seldaibrahim selin9889 korkma korkma bende ki psikolojiği düşün beterin beteri var 8 haftaya yaklaştıkça elim ayağım titremeye başlıyor nefes alamıyorum. Ama kendimi motive ediyorum 🩷🌸🕊️ sende bize haber et kuzum 💐
Seldaibrahim Pinaargunes amin canım hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza evlatlarımızı 🩷🌸🕊️ tabiki haber veriririm 💋
selin9889 Seldaibrahim sizin için dua edicem sizde gönlünüzü ferah tutun inşallah güzel haberler verirsiniz bizede 🙏
Pinaargunes selin9889 yaa maşallah rabbim nasip ediyo ben de beklemiyodum 4 yillik evliyim daha yeni çocuk istedik açıkcası hemen hamiş olduğumu ögrendim 🙏😍 tabi korku panik her duygum karıştı🙏
Seldaibrahim Pinaargunes @selin9889 Kızlar doktor randevum çok güzel geçti iki hafta sonra gel dedi normalde 1 ay sonra gel dedi bende korktuğumu söyleyince 2 hafta sonra gel dedi 🌸🩷🕊️
Evinuuu Pinaargunes hayırlı olsun çin takvimine baktiniz mi ya da şöyle sorayım inanıyor musunuz ona 🙂
Fts123 Evinuuu iki gündür biraz tedirginim biraz kanamam olmuştu doktora gittim düşük riskin var dedi keseyi gördük ama bebek yoktu göremedik haftaya gideceğim bekliyorum öylece
Pinaargunes Evinuuu ya bana kuzenim net doğru cıkıyo diyo da ben pek inanamadim ya 😂 erkek çıkıyo bana baktığım da
Evinuuu Fts123 çok geçmiş olsun ben de yarın gidecem bakalım .cinsiyet tahmininde bulunulan bir takvim yalnis çıkma olasılığı kadar doğru çıkma olasılığı da var
Evinuuu SimgeAkyildiz1805 şimdi bişey sorcam ben biraz tecrübesizim de benim de son adet tarihim 17 Ekim ama ben 9 Kasım’da hissetmeye başladim belirtileri döllenme falan bu sürede oluyir mu ya da kaç günde oluyir ?
SimgeAkyildiz1805 Evinuuu o sizin yumurtlama zamanıniza göre değişir hepimizinki farklı o yüzden kesin birşey diyemem 🥰
Pinaargunes Evinuuu valla benim 16 ekimde adet baslangıcdı 7 kasimda hafif leke geldi 17 kasima kadar bekledim baktim regli olmuyorum test yapıp ogrenmistim🙏💖