Kubra00111 Kızlar evlendim evleneli enfeksiyon tekrarlıyor bu şekilde hamile olan var mı sarı beyaz akıntı oluyo bugün kaşıntı da oldu yanma da ilaç tavsiyenix bu ay klomen kullanıyorum bu arada
Youngmotherr Kubra00111 ben enfeksiyonla hamile kaldım hamileliğimde de devam etti doğurdum yine devam ediyor
HacerEnfal Kubra00111 kendimi bildim bileli hep enfeksiyonum var nerdeyse hamileyim 37 haftalik suyu da guzel içiyorum geçmiyor hastalık yapacak artık Allah korusun korkuyorum ondan devamlı sarı koyu akintim geliyor hep
Kubra00111 Youngmotherr bı sarı bı beyaz akıntı sürekli oluyor yarın Dr mu arayıp sorcam cuma günü de kontrol var 2.kez klomen deniyorum
Kubra00111 HacerEnfal benimki de sarı ve beyaz akıntı oluyor gebelik olmadı henüz klomen kullanıyorum çok rahatsız edici bişey ama ya
Nassude Bendende yeşil akıntı geliyor bir aydır filan fitil verdiler bakalım insallah geçer yaşayan var mı xu durumu bi zararı oldu mu bebeğine ?
NovaVina_ Gunluk ped kullaniyorsaniz bir sure kullanmayin onlar florayi bozul mantar uretebiliyor ozellikle yaz aylarinda. Bir de pamuklu camasir deneyin. Travacort kullaniyordum ben kasinti icin. Belki rahatlatabilir o ilac.
october idrar kültürü yaptırın cinsel yolla bulasan hastalıklar ıcın. ılla aldatmaya gerek yok yanlıs anlamayın esinizin oncekı ılıskılerınden tasıyıcı olup size de geçirmiş olabilir