21 kasım da benim hafif hafif başım ağrımaya başladı kızlar 23ünde kontrolüm olduğu için beklemek istedim kontrole gideceğim sabah daha da şiddetlendi ve midem bulanmaya başladı doktoruma sıkayetlerimi söyleyince bir de üzerine tansiyonum arka arkaya 17-16-14 çıkınca beni hemen hastaneye yatırdılar gebelik zehirlenmesi sebebi ile bir sürü kan tahlilleri idrar tahlilleri idrarda protein kaçağı cıktı ve benden 24 saatlik idrar toplamalı istediler ama tabii ki bu sürede başım midem o kadar kötü ki dayanamayıp ağlamaya başlamıştım 😪 25 kasım yani bugün sabah doktorum geldi açılmam da olduğu için gebeliği sonlandırmak zorundayız sezeryana alacağız seni saat 3de dedi beni gelip ameliyat için hazırlayana kadar hıc bir panik ve korku hissetmedim ameliyathaneye geldiğimde biraz heyecan bastırdı bana 😁 doktoruma dediğim şey bana şarkı acın lütfen dedim o kadar iyi bir ekibe denk geldim ki Allah bin kere razı olsun neyse beni oturttular sedyeye korkmuyor gibi yapıyorum ama kalbim yerinden çıkacak gibi çünkü burda bazı anlatılanlar çok korkutucu ve inanın her insanın bünyesi çok farklı anestezi doktoru geldi benimle sohbet ediyor omuzlarını indir başını öne eğ dedi ve iğneyi yaptı inanın çok küçük bir hissiyat asla korkulacak birşey değil sonra benim bacaklarım ısındı yavaş yavaş uzandım örtüyü ortüller doktorum geldi dedi başlıyoruz evet o baskıyı dokumalarını hissediyorsunuz ama asla acı ağrı sızı yok 15:25 de başladılar 15:40 da doğdu bebeğim bana gösterdiler maşallah ogluma bir güzel de ağladı 15:53 de dikmişim falan herşey bitmişti tabii bunlar olurken doktorla birlikte şarkı söyledik başımda ki hemşirem hep saçlarımı okşadı bana sorular sordu odaya geldiğimde de zaten belden aşağısı uyuşuk oluyor 6 saat ayaklarınızı hissetmeye başladığınızda hafif hafif karnınızda titreme gibi şeyler hissediyorsunuz rahim toparlandığı için 10 saat olunca da sızlama başlıyor ama asla dayanılmayacak gibi değildi benim sızım yine herkesin bünyesi farklıdır tabii ki ayağa kalkarken de asla yere bakmayın ve kendinizden emin olunca karşıya bakıp derin bir nefesten sonra ayaktaydım çok şükür hemen yürüdüm uyanıp uyanıp yürüyorum inanın daha iyi oldum yürüdükçe çok uzun oldu ama bu da benim sezeryan Hikayem (Adana şehir hastanesinde doğum yaptım) Allah hepinize böyle kolaylık nasip etsin insallah❤🌸❤