YigitPoyrazMomm Çok kötüyüm dün gece ve bu gece kusmktan mahvoldum az önce burnumdan baya kan parçalı geldi başım ağrıyor hiç iyi değilim durdu kan bu arada ama ben mahvoldum😭😭
Cucu_01 YigitPoyrazMomm benim burnum böyle şiddetli kanadığında hemen gittik tansiyonum bayaa çıkmıştı hemen müşahede ye almışlardı ihmal etmeyin doktora gidin..
YigitPoyrazMomm Beritan33 hastane çok yakın ama kadın doğum bölümleri yok nedemem gerek bilmiyorum bebeğim hareket durumu su an iyi yani hareket ediyor ama ben hiç iyi degilim
Sksjsux355-- YigitPoyrazMomm Bende az evvel hastaneden geldim kalbime sanci girmesinden kaynaklı ve sorun yoktu çok şükür yine de nst baktılar benim de bebekte bisey yoktu hareketliydi kendim kötüydüm yine de git derim sana ciddi bisi olabilir ihmal etme
Cucu_01 YigitPoyrazMomm baş ağrın devam ediyor mu canım halen gidebiliyorum gidin hastaneye hem için de rahat eder.
Beritan33 YigitPoyrazMomm kapıda arabanız varsa bence git bi görün derim hem kusmaların içinde bi ilaç verirler lütfen bebeği ve kendinizi tehlikeye atmayın
YigitPoyrazMomm Cucu_01 hastanedeyim canım kan verdim sonuç bekliyorum başımın ağrısı biraz daha iyi sanki
YigitPoyrazMomm gokcetugumm çok sağol canım kan verdim inşallah birşey yoktur ellerim titriyor korkudan😭 o an yaşadım şey çok korkunçtu kendime gelemiyorum ama bebegimin hareketini hissediyorum umarım bisey yoktur bana birşey olsun ona olmasın😭
YigitPoyrazMomm Sksjsux355-- geçmiş olsun canım bende su an hastanedeyim kan verdim kendim için değil bebegm için koşarak geldik yani o an yaşadım şey çok korkunçtu kendime gelemedim😭 şimdi sonucu bekliyorum
Cucu_01 YigitPoyrazMomm çok çok geçmiş olsun gitmişsin sonuçların da temiz çıkmış şükür korkma sen bebişi de strese sokma 🥰 ara ara maalesef bilmediğimiz şeyler yaşıyoruz bende sen gibi çok korkmuştum tansiyona dikkat ediyorum işte inşallah sağ salim hayırlısı ile alırız kucaklarımıza da ❤️❤️
Sksjsux355-- YigitPoyrazMomm Allah bidaha yasatmasin canım az kaldı az sağlıkla kucağımiza alacaz Allahın izni ile