gokceekus17 Özel hastanede kadın doğuma muayene oluyorum. Doktorum bu testleri istedi ve devlette yaptırabilirsin dedi. Hangi bölüme gitmem gerek bilgisi olan var mı 🌸
Feri123 gokceekus17 rubella Yi bilmem de toksoplazma da kadın doğumdayken kan alındığında belli olmuştu benim
Annebebek012 gokceekus17 yani normal kadın doğuma gideceksiniz o istiyor zaten testleri özel deki gibi aynı şekilde
gokceekus17 birhamilelikgunlugu sağlık ocağı hepsini yapmıyor diye biliyorum ama bir arayıp sorayım. Teşekkür ederim.
amayinedeiyiilerledim gokceekus17 evet benim toxo pozitif çıkınca enfeksiyon bölümü tekrar yapmıştı. Enfeksiyona görünebilisiniz. Ben düzenli gidiyorum takibim yapılıyor
gokceekus17 amayinedeiyiilerledim teşekkür ederim. Bende yarın randevu aldım yaptıracağım. İlk defa yaptıracağım için acaba yapar mı demiştim bakalım şansımı deneyeyim 🌸
gokceekus17 Sadeceanne2 ben özele gidiyorum özelde yaptırmak istemiyorum testleri. Devlet hastanesinde yaptırmak istiyorum devlette kadın doğuma randevu bulmak çok çok zor ondan dolayı başka bölüm bakıyor mı acaba dedim.
gokceekus17 Kahverengi bana doktorum yazdığı testlerin hepsini sağlık ocağının yapmadığını söyledi. Yarın enfeksiyon bölümüne randevu buldum gideyim duruma göre sağlık ocağına da giderim 😊 teşekkür ederim 🌸
gokceekus17 Enfeksiyon bölümüne gittim yaptılar istenilen testleri. Benim gibi hangi bölüme gideceğini bilmeyenlere bilgi olsun diye yazmak istedim 🌸