Aylinovic Kızlar selam, bi arkadaşımda görmüştüm doğumdan sonra göbeğinin derisi buruş buruş duruyordu. Doğum yapan arkadaşlara sormak isterim herkeste mı öyle oluyor ve nasıl toparlanıp geriliyor deri, ne yapmalıyız..
radiantmother35 Aylinovic doğum yapalı 7 ay oldu sadece buruş buruş ilk bi kaç gün yada hafta öyleydi sonrasında düzeldi ama sarkık kaldı benimde 😔
Nazlimom Aylinovic bende hiç olmadı hamileyken 5 kilo almıştım doğum sonrası 14 kilo gitti çöpe dönmüştüm kendi isteğimle o 10 kiloyuda geri aldım karnım da bi değişiklik olmadı😂
Syavuzs Aylinovic valla ben öyle bişey yaşamadım kendi kendine toparlandı hatta hiç doğum yapmamış halime dönmüştüm smdi ikinciyi doğuracağım inşallah yine öyle olur 😅
Gizemlibirisi007 Korse, aralıklı oruç ve ağırlık antrenmanı ile hamilelik öncesinden bile daha sıkı karın ve kalçanız olabilir. Tabii aldığınız kilo miktarı, ciltteki çatlaklarda durumu etkileyebiliyor. İsterseniz daha detaylı anlatırım.
Aylinovic Gizemlibirisi007 Bahsettiğim buruşukluğu anlatabildim dimi, göbeğin önünde yumak gibi oluyor, haftaya sezeryan olma ihtimalim var böyle bir deri sarkması ile karşılaşırsam en erken ne zaman müdahale etmeliyim
radiantmother35 Gule1- 53 ile hamile kaldım 73 le doğuma girdim şu an 58 kiloyum gitsin diye çabalamıyorum vicuduma yakıştı çünkü çok zayıftım 😂😂😂 zayfılamak içinde bişey yapmadım bu arada
Gizemlibirisi007 Aylinovic şimdi şöyle, eğer fazla kilo alımı ve karın şişmesine bağlı doğum sonrası sarkıklık ve gevşeme sporla kısa sürede halledilir. Fakat buruşukluk deri deformasyonudur cerrahi işlemle gerdirme yapılması gerekir. Siz iyisi mi doğumunuzu yapın daha sonra göbek durumunuza göre karar verirsiniz😊
gokcetugumm Aylinovic yok hayır hiç bişey yapmadım sadece korse kullandım onuda bazen yani çok sıkıyordu rahatsız oluyordum
Aylinovic Gizemlibirisi007 aşağıdaki görselde yaşanan durum için cerrahi operasyona ihtiyaç var mıdır spor yeterki olur mu
Gizemlibirisi007 Aylinovic yok fotoğraftaki deri deformasyonu ve sporla düzelmez maalesef. bunun için karın germe operasyonu şart🌸