Ceydakrtpe22 Semra28 süt iyi geliyor biraz ve bol bol su ben kolonya koklaya koklaya atlattım mıde bulantısını 🙈
Zeytop Bende ne tüketsem çözüm bulamayanlardanDIM 2bucuk 3 ay boyunca (prilam ) mide hapı kullanarak idare ettim ona rağmen bulantı yaşıyordum 4. Aydan itibaren geçti çok şükür. Zencefil elma süt yoğurt muz geçiriyor dediler bende fayda sağlamadi 🤷🏻
Aykizim22 Bende 1 buçuk aylık hamileyim ama malesef 1 buçuk haftadır sürekli midem bulanıyor bende bazen sinirden ağlıyorum doktor banada prilam verdi ama miğde bulantımı geçirmiyor kafayı yemek üzereyim hiç birşey yiyemiyorum 😓😭
Htckrlp Haftada hala mide bulantısından kurtulamadım ve prilamı bırakamadım 5 haftalıkken başlamıştı 12. Haftaya geçer vs dediler nasıl dayanacağım diye düşünüyordum velhasılı o mide bulanacaksa bulanıyor ben bastırmanın yolunu bulamadım . Şu bu iyi geliyor diyenlerin iyi niyetini anlamakta birlikte şiddetli bulantıyı ilacın bile durduramadığını düşünenlerden daha doğrusu yaşayanlardanım uyku dahil bu bulantıyı çektim.