gamze_gbdk Bu ay yine hüsran oldu gebelik vardır dedim ama regl oldum arkadaşlar 2 aydir gecikmem oluyor neden böyle gecikmem oluyor bı fikriniz var mı ??
Elsa57- gamze_gbdk resmen vücut anlıyor bebek istenildigini geçen ay oyl4sime 2 defa iliski oldu ama yinede istiyordum gevr kalmak 8 gün geciktim bu ay denedik bugün olmam gerekirdi ama olmadım bu saat oldu ama sanırsam kendi kendimi strese sokuyorum . Dengem şaştı millet senelerce uğraşıyor ben daha ilk aylarda telaşliyım. Sende stres yapıyor olabilirsin canım
Asdfj gamze_gbdk streste bağlıda gecıkme yaşanıyor bende hıç gecikme olmazdı bu son ıkı aydır degıskenlık gösterdı dr gttm stresten dedı
NovaVina_ gamze_gbdk mevsimsel ve stres. Polip vs yok ise. Ya da pcos benimde temmuz ve ekimde 44 ve 37 gune cikti 28 gunluk sasmayan dongum
gamze_gbdk Elsa57- 1 senedir stres yapıyorum olmuyor diye ama 2 aydır gecikmem oluyor ve kısa suruyor regl canım
NovaVina_ gamze_gbdk easy home marka kullaniyorum ben yurtdisindayim ama amazonda olabilir o marka. App uygulamasi var testinizi yukluyorsunuz her gun oraya o site yumurtladiginiz pik yaptiginiz gunu gosteriyor.
1prensesannesi__ gamze_gbdk asiri stresten o canım benim de ilk 2 ay gecikmem oldu sonra saldım gecikmem olmadı
1prensesannesi__ gamze_gbdk evet canim cok stres yapiyosun ve stres yapman yumurtlamanıda engelleyebiliyo ya da geciktirebiliyo ben hic bu seylerden pek anlamazken ilk denemede kizima hamile kalmistim simdilerde cok stres yapiyorum 6 aydir gecikme de olsu duzenlide oldu tutmadi da 6. Aydayiz bu ayda regl olurum buyuk ihtimal 😏🙃
gamze_gbdk 1prensesannesi__ kayınvalidem hep çocuk diyip beni strese sokuyor ister istemez strese giriyorum canım
1prensesannesi__ gamze_gbdk askım kimseyi takma yuzume söyle kendimi hazir hissetmiyorum doguracak olan benim de ama denemeue devam et yeterki tependen insinler ne zaman nasibin varsa o zaman olur 🥰
gamze_gbdk 1prensesannesi__ kuzum söyledik hem eşim hem ben söylüyoruz ama hala çocuk diyor artık akışına birakicam olursa olur olmazsa da imtihanimiz derim geçerim yapacak biseyim yok maalesef 🥰
1prensesannesi__ gamze_gbdk hmm anladim canim dedigin gibi akışına birakicaksin kayınvaliden bisy dediğinde Allah ne zaman nasip ederse diyip gecicen 😊