Anneadayiii__ umrumdadegil benimde sarı akıntım vardı bugünde baya kaşıntı olmaya başladı bende idrar yolu enfeksiyonundan korkuyorum karnımda ağrıyor 😔
Nur_50 Anneadayiii__ çok normal oluyor arada sonra artıyor ağrı eşiği sağ tarafım belimin üstü sırt doğru aşırı ağrıyor bir saat ağrı çektim şimdi biraz daha az uzun süre oturamıyorum yatarken rahat yatamıyorum zor hamilelik😃
umrumdadegil Anneadayiii__ baktır o zaman mutlaka ilerlemesin eğer varsa ben tahmin edemedim böyle olduğunu bişey yoktur dedim keşke daha önceden baktırsaydım antibiyotik kullanıyorum mecbur😥
Anneadayiii__ Nur_50 cidden zormuş ben bu kadar zor olacağını bilemiyordum 24 haftaya yaklaştık ama hala midem bulanıyor kusuyorum 😂
Nur_50 Pamuk bol su iç enfeksiyon susuzluktanda oluyor birde hijyen çok dikkat et kilotlarını ütüle giy tuvaletten sonra ıslak bırakma iyi kurula Birde sen dikkat edersin ama eşinde hijyen dikkat etsin ondanda bulaşır
Anneadayiii__ fatos2404 ben bir süre yediğim şeylerden keyif bile alamamıştım cidden çok kötüydü yeni yemi yemeye başladım kaç kilo aldınız şimdiye kadar 😂