Cansutkbs Kocaeli doğum fiyatları??? Körfez izmit derince gebze darıca sezeryan ve normal dogum neler acaba
Fatmavsn Cansutkbs akademi 3100 2500 canım sezeryen ve normal ıkısıde aynı para fıyatların değişik olmasının sebebi 3100 de fotoğraf ve kapı süsüde var
busra4161 hunilimom yanlışın olmasın ben daha persembe günü islemlerimi yaptrdm 2315 normal sezeryan fiyatları
Cansutkbs Ben uygun bulmuşum o zamannnn😘 merkez hastanesi aslıhan hanım sezaryan ı 1650 ye yapıyor normal de 1400 civari
hunilimom busra4161 arkadaşım söyledi onun eltisi gecen ay doğum yapmış bende onun yalancısıyım valla
busra4161 Hmm anladm bnde daha yeni islemlerimi yaptrdım dogumumu yapmadm henuz ama aneztesi tahlilleri yaplması icin 2315in 315ini istediler kalanıda yats yapcagm gün odencekmis heralde kime ne kaptırırsalar cunku ben 2ay once sormustum gene aynı fiyat soylenmisti ve dogum ucretleri degstmi die sorunca siz ucreti ne olarak biliyosnz die sordular hemen 2300 bilmesem belkide bnada ole 2600 diceklerdi
Hanim78 Cansutkbs Gebze konak hastanesinde sezaryen 2300 ama benim 3. sezaryenim 3.500 TL imiş tâbi yılbaşından sonra ne olur bilinmez