pera_ Ya normalde insan sever ama ben sinir oluyorum bebe karnımda çıkış yönüne doğru sürekli vuruyor ardı ardına çıkıp yukarlarda oynayın tekme atayım demiyor bu hissiyat bende tik kalacak gibi değişik ya
Kbryldz08 pera_ senin bu düşüncen şaka mıııı 😂😂😂 kız biz biraz tepinmedi mi acaba neden diye korkuyoruz 😍😂😂💓
Kbryldz08 pera_ senin bu düşüncen şaka mıııı 😂😂😂 kız biz biraz tepinmedi mi acaba neden diye korkuyoruz 😍😂😂💓
Parsmommy pera_ tabii bebek nasılsa düşünebiliyor ya şuan yukarı çıkayım da oynayayım dememesi ne tuhaf hatalı bir davranış .Allah aşkına günlük mutlaka saçma bir post atilmazsa foruma olmuyor
Drnzgn pera_ can yakıcı ola biliyor evet kullandığın sözcüğü güzel secemedin galiba bana da aynısı oluyor canım yanıyor ama gene de bebeğimi hissetmek mutlu ediyor
_momandad Kbryldz08 Ay hiç sorma akşamdan beri hareketlerini hissedemedim neredeyse acile gidiyordum bunun için🥲Çok şükür şimdi tam uyuyacakken kıpır kıpır içimde ve uyuyamamak ilk defa hoşuma gidiyor ❤️🤗
gokcetugumm Size bakilirsa bebeğin de gayet normal olduğunu düşünüyorum hatta size rağmen gayet normal 😂😂😂
Kbryldz08 pera_ mikanın canı …. 😂😂😂😂😂tabiki canım acıyordur hamilelik kolay değil 😶 biraz uzanıp dinlenmeyi dene
KuzeyinAnnesi10 pera_ ben dediğini anladım yargılamaya gerek yok başlarda benim de canım acıyordu şimdi hareket etmeyince üzülüyorum alışıyorsun hormonlardan gerginsin bide üstüne acı olunca daha çok insan geriliyor üzülme geçecek.
teacher-mom21 pera_ galiba vajinaya ağrı giriyor ama olsun ya bebeğinizi hissediyosunuz ben henüz hissetmedim keşke bir an önce vursa diyorum:) galiba hissedince ağlarım
pera_ teacher-mom21 gel bir sarılayım sana rabbim razı olsun canı gönülden şı kadar insan arasında beni anladığın için sana yürekten teşekkür ederim Allah razı olsun teşekkğr ediyorum 🥺
teacher-mom21 pera_ Allah senden de razı olsun her şey güzel olacak inşallahhhh ben de şuan öyle ağrılar yaşıyorum bu kadar zor olduğunu tahmin etmezdim annelik daha şimdiden çok zor Rabbim hepimize yardım etsin
NovaVina_ Cok ilginc gercekten, gene bir post sahibi linclenmis. Sanki sizler annelerinizin karnından gebe doğdunuz. Gayet dogal bence, hamilelik tecrubesi olmayan bir insanin icinde hareket eden bir canlidan (her ne kadar bebeği de olsa) irkilmesi.
pera_ NovaVina_ ben bebeğim için asla kötü birşey söylemek istemedim teşekkür ederim desteğiniz için canım acıyor gibisine
NovaVina_ pera_ sakin kalın siz. Kendinizi iyi ifade edememiş olabilirsiniz. Sonucta herkesin beyni ve anlama kapasitesi aynı olmuyor. 🌸 ağrı olmadan da insan hareket eden bir bebekten irkilebilir bu gayet normal.