Burcutku Bayanlar hastaneye gitme sıklığınız nedir ben şuan 10 haftalık hamıleyım en son 6 haftalıkken gıttım kalp atışını duyduk Doktor daha 12. Haftaya kadar gelme dedi Siz nasıl yapıyorsunuz
tugbadurmaz34 Burcutku bana da ayda 1 gel demişti ama kaygı ve korkulardan 2 hafta da 1 gitmiş bulundum maalesef tam şimdi ayda 1 gideyim diyorum cinsiyet var sonra detaylı vs inşallah ondan sonra düzene sokacağım 😂
Nalinnn14 Burcutku benimde öyle en son 7+0 da gitmiştim 1 ay sonra gel demişti şu an 10+4 olduk tam 12. Haftada gideceğim bende belki cinsiyeti de görebiliriz hemde ikili test yapacağım sürekli merak içindeyim bi sorun var mıdır iyi mi diye içim içimi yiyo 🙃
ahsenka Burcutku 6 haftalık gitmiştim 12 de gel ikili test için dedi doktor . 10 haftalığım şimdi . İlk gebeliğimde çok bulantı olmuştu . Bunda bulantım yok .
Cankuss35 Burcutku bende aynı şekilde en son kalp atışı için 9 Kasım da gitmiştim 14 aralığa randevu verdi ama ben dayanamam o kadar devlete de randevu aldım 😂😂❤️ 10+1
Burcutku Nalinnn14 kesınlıkle aynı duygulardayız umarım hiçbir sıkıntı yokturdur🌸 ilk hamıleliğimde 12.haftada cınsıyetını öğrenmiştim oğlum var inşallah şimdide kızım olur çok isterim sağlıklı olsunda 🌸
ahsenka Nalinnn14 yalnız değilmişim 😄 ilk gebeliğimde bulantım çok olmuştu . Şimdi yok . Bi sorun mu var diye düşünüyorum duygularım çok yoğun yaşıyorum
Burcutku Deryarr ilk 3 ay normal diye bılıyorum canım ,benimde arada bulantım oluyor çok sık oluyor diyemem hatta ilk haftalara göre daha iyiyim
ahsenka Deryarr ilkinde benimde öyleydi. 12. Haftaya kadar bitmişti rahatlamıştım . Sizinde zamanla azalır diye düşünüyorum
Nalinnn14 ahsenka hareketleri de hissetmediğimiz için böyle hissediyoruz heralde arada kusma yaşayınca tamam her şey yolunda diye temkinliyorum kendimi annelik biraz da delilik galiba 🥲🥲
fatos2404 Burcutku bugün itibarıyla 10 haftalığız fazla gazlı patlamaya hazır bomba gibi dolanıyorum ortalıkta 😂😂
fatos2404 Burcutku birazda eserekli olduğum için sık giderim ben onlar kovuyo ben en fazla ikinci haftasında giderim ama bu defa tuttum kendimi en son 7+4’te gitmiştim baya oldu 😂
OguzMoms Burcutku Ben 6+4 de gitmiştim dün 11+6 olduk dün gittim 2′li tarama için kan verdim 2 hafta sonra onun sonucunu göstermeye gitcem bidahada 17. 18.haftalarda giderim heralde 🤭