Alyel canım eğer maddi durumunuz iyiyse mutlaka bekonun şu yeni çıkan ironfinish özellikli olanı ‘fiyatı 25.000 bandında değişiyor. Ben çok araştırdım enson ona karar vermiştim ama fiyatı aşırı yüksek geldi indirim bekledim bi giremedi o ara hooverde indirim vardı 9 kiloluk ısı pompalı wifili olanından 9.700 e aldım ve 3 gündür kullanıyorum aşırı memnın kaldım. İlk başta korkarak aldım sonra aman beysz eşya illnömrü var bi 10 yıl sonra hepsi bir arıza veriyoe illaki dedim biranlık kararla uygun diye aldım geçtim. Ama şu 3 gündür elim ayağım oldu nemli falan çıkarmıyor resmen kırışık kırışık olan pijamalar falan ütülenmiş gibi sıcacık çıkıyor hatta ilk kurutmada makineyi korka korka açtım nemli mi olur diye ama müthişti ne çekme oldu ne nemli yada kırışık çıktı. Evde çamaşır olmaması büyük güzellik.. tavsiyem Arçelik alma bütün beyaz eşyalarım arçelik ama hepsiyle ayrı bir sıkıntı yaşadığım için kesinlikle ona bakmamıştım araştırırken. Ve mutlaka ısı pompalı al sorduğum bütün tanıdık satıcılar ısı pompalı al yoğuşmalı alma dedi bilgin olsun enerji tasarrufundan ve sanırım aşırı ısınmadan dolayı.