Ruhengiz29 Hamilelikte psikolojisi bozulan birtek ben miyim? Aklıma saçma şeyler geliyor sanki ölecekmişim gibi şeyler sonra da kalbim hızlı çarpıyor korkudan neden böyle oluyorum ben yaaa
Aysemm44 Ruhengiz29 Benimde aynı sanki bişey olacak şimdi öyle şeyler aklıma gelio hadı dışarı çıksam bişey olsa diyorum panik atak var galiba
Derinnmom Aysemm44 jskdkdjxjd bu resmen bennn 😂😂 yanımdan araba geçince silah çıkarıp kafama sıkıp kaçacaklarmış gibi hissediyorum sürekli basıma birsey gelecekmiş gibi hissediyorum 😂😂
Aysemm44 Derinnmom Çocuğu okula götürürken tek gitmiom hadi dönüşte biri beni vurursa diye korkuyorum artık 😂evde kapıya bakıyorum sanki biri girecekmş gibi
Ankara-58 Derinnmom şu an beni güldürdün kız bende deli deli sorular geliyo kafa hormonların alakaliymis baya araştırdım bende 1 hafta gelan sürdü gecti
Derinnmom Aysemm44 birebir aynıyız 😂😂 gündüz evde tekim diye duş alamıyorum eşimü bekliyorum akşama kadar sjdkdkjx
Aysemm44 Derinnmom Ben duş alırken kesin biriyle tlfnda konuşma lazm yksa hayata girmem gece tollete kalkarken bütün odaların ışığını acarm tlfnsuzda hayata gitmem 😂😂
Derinnmom Aysemm44 ben gece kalkınca odanın kapısını sonuna kadar açık bırakıyorum bi de bütün ışıkları açıyorum 😂😂
Aysemm44 Derinnmom Ben ilk hamileligimde yaşadığım için biliyorum ondan ahahaha ben direk gördm göreceğimi 😂
Ankara-58 Ruhengiz29 yalnız değilsin cnm kafama salak salak sorular geliyor du içim sıkılıyordu bana da 30 haftada oldu 1 hafa sürdü inşallah daha da olmaz tamamen hormonal