Erolgulderen Benim ilk üç ayım çok kötü geçti mutfağa bile giremez oldum bi çok yemekten tiksindim en sevdiklerimden bile yeşil fasulye ve tavuk görünce artık kusuyorum 🙄😁
GamzeCan Erolgulderen ben en çok prinç pilavı ve kızarmış şeylerden tiksindim şinitzel falan ve hala geçmedi prinç pilavı derken bile kusucam smdi😂😂
Nisam2008 Erolgulderen her akşam çay içen biri olarak çaydan aşırı tiksindim 36 haftalığım hala çay içemiyorum.İnşallah doğurunca geçer
Sewo Pelinizm balık demeyi unuttum tavuk ve balık düşmanım oldu çarşıda pazarda geçemiyorum bile kokusundan
Prensesininannesi Erolgulderen Ah malesef çok dinç bir hamileçiik geçirdim hiç bişeyden tiksinmedim şimdi kızım kollarımda sıfır uyku az biraz etkileneydimde bol bol uyuyaydım şuan mükemmel ama hamilelik dinlenme anlamında çok kıymetli zamanlsr
Sofita Ben de cay, kahve, kuruyemisten asiri tiksindim. Cay duzeldi normale dondu iciyorum artik. Ama kuruyemis hala problem 24. Haftadayiz, kuruyemis yemedim cok faydali.olmasina ragmen. Bir de kizartilmis yemeklerden tiksinmistim, patates kizartmasi duyunca bile fenalik geliyordu, o da duzeldi suan.
Newmomy Erolgulderen Mangal ve ızgara da pişen hiç bir şey yiyemiyorm artık et tavuk patlıcan o is kokusu mahvetti beni. Normal ocakta fırında pierse yiyorm ama mangal asla😖