Milimi 38.haftadayım çatı muayenesi yapmak istedi doktor ama yaptırmadım nst de saçı çıktığı için fakat ben sancı hissetmedim
neanladinyurdagull Milimi Peki bize sormak istediğiniz şey ne sancı çıktığı için muane yapmak istemesi çok normal çünkü de
2cat1baby Milimi acı eşi herkesin farklı ben rutin nstde sancım 50lere çıktı sancı hissettim yanımda yatan kadının sancısı çokkk daha fazlaydı fazlasıyla rahattı hiç sancısı yok gibi sohbet ediyorduk😃 Zamanınızda erken değil zaten doktorunuzu dinleseydiniz keşke
Milimi neanladinyurdagull yani doğum başlasa zaten hissetmez miyim sanci demek ki doğum başlamamış baktırmamak iyi olmuş mu acaba siz nasıldınız onu merak ettim alttan muayene yaptıran birine tecrubesini sormaktı niyetim
Milimi Humeyraa23 sancıyı hissetmedim diye muayene kabul etmedim sizde nasıldı yani yaptırmamam iyi oldu mu
Humeyraa23 Humeyraa23 ben henüz doğum yapmadım ama ablamlardan gördüğüm kadarıyla hiç sancısı yoktu ama açılması vardı ve doğum başlamıştı sancısız ve çok kolay bir doğumu olmuştu binde bir olan bişeymiiş bu. Dr dinlemekte fayda var bence şuan nasılsın var mı değişiklik?
Babykalamar Milimi benimde nstde sancim cikiyodu ama ben hissetmiyodum doktorum 38 de cati muaynesi yapti hatta bir hafta boyunca cati muaynesi yapip dogumu tetiklemesine ragmen oglum kendi gelmedi suni fitille dogurdum. yaptirmamamakla iyi etmemissiniz bence yaptirsaniz kontrol olurdu
1_prensesannesii Milimi hissetmeyebilirsiniz ben rutin muayenede 4 cm çıktım ama sancım yoktu 7 cm e kadar da doğru dürüst bişey hissetmedim keşke doktorunuzu dinleseydiniz
2prenses_masal-oyku Milimi açıklığı hissetmen mümkün değil siz iyimisiniz doktor sizin kötülüğünüze bişey yaparmı sizce bende yaptırdım ilk hamileliğimde yine dese yine yaptırıcam yani ne var bunda bi çatı muayenesi ayrıca zaten dar çatıyla doğuma girersen saatlerce boşuna acı çekersin çok darsa sezeryana alırlar en azından çnceden bilmiş olurdu doktor
Dnz1_ftma Milimi canım kimisi açılma var sancısız doğum yaptım dedi daha iyi muayene ettirseydin keşke birşey olmuyor açılmaya bakacak
Milimi emelslmn sizin şu cevabınız kadar ilginç evet insanlar sorabilir merak edebilir herzaman doktorlar da herşeyi biliyor demek olmuyor kim ne derse desin ben bunun arkasındayım
emelslmn Milimi evet burdaki ilkokul, ortaokul, lise ya da kadın doğum dışında üni okumuş kişiler 6 yıl tıp okumuş uzmanlığını almış üstüne op. , doç. ya da prof. olmuş kişilerden daha iyi biliyordur haklısınız :) Allah size akıl fikir versin.
Milimi Minikbiranneem bir arkadaşım vardı ilk doğumuydu her gelen açıklık baktı bana dedi ve kötü bir tecrübe yaşamıştı sen öyle bir hata yapma dedi ben de o yüzden baktırmadım ama sizlerde de böyle olan var mı diye sordum
2prenses_masal-oyku Milimi milletin aklıylada iş yapmanı tavsiye etmem bende doğum yaptım ilk muayenede önüne gelen elini sokmuyo keşke bi araştırsaydınız çevrenizden annenizden falan muayenede doktor bakar açıklık varsa odaya alırlar dahada açılma oldumu diye saate bir kontrol ederler buda sizin kötülüğünüze değil iyiliğinizedir millete bence terslenmeyin burda size sadece bunlar söylenir ve baktırmamaklada kötü yapıyosunuz bi önceki yorumumda dediğim sebepten ötürü
Minikbiranneem Milimi nst te sancım 50 nin üzerine çıkmadan doğum yaptım ben eğer bakmasalardı alttan anlaşılmayacaktı
emelslmn Milimi canım benim kendine dava açtırma bence akıllı dur. Terbiyesizleşme. Bir arkadaşı yaşamışmış zaten doktorlar çok meraklı arkadaşının orasını burasını kurcalamaya.
gokcetugumm Benimde geçen hafta öyleydi 37.1de nstde sancım çıktı ben hiç hissetmedim doktor da bakmak istedi açıklığa bende müsade etmedim. İlk kızımda kontrolde suyum patlayınca sancım da gelmedi ve ful suni verdiler o anlar benim için çok zor geçmişti buda öyle olur korkusuyla eğer suyum sancım gelirse ben gelirim deyip çıktım yani cesaret edemedim bende bu sefer. İyi mi kötü mü orasını bilemem tabi ama kendiliğinden gelişsin istiyorum bunda
Gulsumhel Benim sancım çikmadi nts ama doktor ilk alttan muanemi yaptı 2 açıklığım varmış meğer dikkat et dedi ve 37+6 Yaptirsaydin keşke çünkü bende hissetmedim bir şey ama meğer açıklığım varmış hamileliğin başlarında alttan muane iyi değil derler sonunda değil