Aysunaydin EvrimAnac merheba ben 21 haftalik gebeyim ama kizim henuz terpenmir,azerbaycandan yaziram deye biraz turkceyi kariwdiriyorum,doguma da 130 gun kaldi Allahin izniyle
Baahar4549 2prensessannesi En merak ettiğim kısmı bu doktor 4 ocak gibi olabilir dedi. Size doğum tarihi olarak birşey dedi mi?
2prensessannesi Baahar4549 evet o ama 40 haftanın doldugu tarih. Yani 38 haftalar da dogarsa aralık ortası ve sonlarına denk geliyor
alynozds Melek-efe evet ilk olucak onun heyecanı da var heralde tanışmak istiyor insan bir an önce 🤭😁😁😁
Melek-efe alynozds benim ikinci ama ilkinde ki gibi heyecanlıyım oğlum iki buçuk yaşında şimdi nasipse kızım olucak çok merak ediyorum kime benzicek oğlum sevicek mi kardeşini vs kız çocuklarınada ayrı bi ilgim vardı hep az kaldı inşallah hayırlısıyla kucağımıza alalım😊🥰
Reyhan_krby88 Uygulamaya gore 48 gun ama sezeryan olucagim icin 14 gun erken alirsa 33 gunum kaldi❤🥰🙏
Sedefdinc Uygulamaya göre 22 gün ama doktoruma göre en fazla 10 gün 🥺 kızım asla dönmüyor be boynuna kordonu gerdanlık yapmış 🥺🤣
Melek-efe Fatmanuray_0610 benim ikinci ama ilkinde ki gibi heyecanlıyım oğlum iki buçuk yaşında şimdi nasipse kızım olucak çok merak ediyorum kime benzicek oğlum sevicek mi kardeşini vs kız çocuklarınada ayrı bi ilgim vardı hep az kaldı inşallah hayırlısıyla kucağımıza alalım 😊🥰