ASE6154 Meryemp eğer güvenilir bir markaysa az tüketin, ama tosta koymadan önce pişirin iyice çünnkü tostun içinde tam pişmiyor
ASE6154 iremm00 canım abartmak değil gebelikte sakatat ürünleri tüketmek bebeğin beyin gelişimini olumsuz etkiliyor ama tabiki kırk yılda bir herkes yiyor canı çekince bende pastırma yemiştim ama fazlası zararlı
_Hulya7106 Meryemp ben yedım çoğu kes de engel olmadım o kadar zararı olur diye düşünmedim sonuçta abur cubur da yiyoruz o da sağlıksız ona kalmazsa
filizmom Benim doktorum 3 ayı geçtin istersen git kokoreç ye demişti nitekim yedim 😅 sucuk da yedim. Salam da yedim. Her gün yemediğim sürece bir şey olacağını düşünmüyorum.
Polenmom tugbadurmaz34 şimdiden afiyet olsun köy sucuğu da başka güzeldir 🫠 benim doktorum da çok katı bu konularda ve çok yiyecek konusunda detaylıca anlattı sebepleri ile yenmemesi gerektiğini ama olmasa da sağlığına çok dikkat eden birisiyim zaten ☺️
tugbadurmaz34 Polenmom çok teşekkür ederim 🥰💕 bende pek düzeni bozmam hep evden yedim 1-2 dışarı çıkma dışında hep sağlıklı ve düzenli beslenirim hiçbir şeyi aksatmam ama 1-2 dilimden de bir şey olmaz inşallah nefsimi köreltecek kadar