Ahilezz 10.gün gecikme de negatif çıktı idrar testi 14 gün oşdu gecikeli yanlş olma ihtimali olur mu böle durum yaşayan oldu yaşadıysanız kaç gün geçmesine rağmen negatif çıkmştı. Doktora gidemedim bi türlü. Sigortam olmadı için
Hsrtm Ahilezz canım be pkoluyum adetim düzenli değil o yüzden su kadar gecikmem oldu diyemem ama son adetimden 30 geçmişti ben 3 tane erken gebelik testi yaptım iki gün. Arayla negatif çıktı sonda kan tahlili yaptım pozitifti
Sarekrts Ahilezz idrarda gözükmeyebilir ama hamilelik varsa kanda 12-14 gün sonrasında gözükür kan vermeni tavsiye ederim . Birde gebelik yeniyse beta değeri henüz düşüktür ondan gözükmemiştir 😊
Dderryaa Ahilezz canım benim öle oldu evde 3kere test yaptm ilk testi 5. Günde ikinci testi 10. Günde üçüncü testide 15.günde yaptm çıkmadı psikolojm bozulmuştu resmen 25. Günde dayanamadm herkesden saklı kan verdim hamile olduğumu öğrendim
Ahilezz Bende pko luyum canım adetlerim bi kaç senedir düzenli wn fazla 3 5 gün geçiyordu. Akıntım var, sadece sol kasığımda ağrı var doktora da gidemedim. Ğko dan mı acaba yoksa test mi yanılttı bilemedim
Ahilezz Dderryaa nasıl umut oldun bana anlatamam 3.bırak 2. Testi yapma cesaretm kalmadı ilkini bile korka korka yaptm 2 senedir o kadar çok negatif gördüm ki
Ahilezz Dderryaa peki adete göre doğru mu çıktı haftanız yoksa geç döllenme falan mı acaba ondan mı çıkmıyor ki
Dderryaa Ahilezz hiç test falan yapıp psikolojini bozma 3ayöncede 16gün adet olmadm doktora gittim doktor kafaya çok takma akışına bırak demişti öle yaptm her ilişkide acaba olacakmı diye düşünrdüm akışına bırakmak lazmmış
Dderryaa Ahilezz geç döllenme olduğu ikinci hafta çıktı ilk gittiğimde söyledm doktora testlerde çıkmadı diye dış gebelikten şüphelendi ama kesem bile oluşmuştu baya büyümüştü genede çıkmadı bi test alıp deneyesim var aslında😂
Ahilezz Dderryaa ya şwy farkettim aşağıdan göbek deliğime doğru hafif kahverengi ince bi çizgi olşmş sanki sende öşe bişi var mı
Ahilezz Dderryaa takmamak için elimden geleni yapıyorum ama adet tarihi yaklaştı mı acaba hamile miyim diye kendimi dinlenmeye başlıyorm bi gebelik geçirdim kalp atısı duyulmadı acaba o zman şu olmş muydu bu olmş muydu Vs
Dderryaa Ahilezz kendini çok dinleme sende iyi olmaz akışına bırak ben doktora gittiğimde 5+3dü bebeğim şimdi 9+0olduk
Dderryaa Ahilezz bende öle değilde göbeğin 4parmak altında şişlik fark ettim bide benm göğüslerm çok büyüdüler çok acıyor damarlar çok belirgindi inş vardır allah isteyen herkese nasip etsn inş