Patito__ Fatmaadibelli tum tartismalar yazan ana sayfanin yaninda uc cizgiye tikla resim yukle de resmi yukle link cikiyor onu kopyalayip buraya yapistirin
Fatmaadibelli Fatmaadibelli nolur bi bakın çünkü uyuyamıyorum forumda bazıları kuruma çizgisi gibi bir şeylerden bahsetmişler yoksa öyle bir şey mi
Patito__ Fatmaadibelli evet cnm hamilesin 5 dkkya kadar ciktiysa ama kan vermen gerek kesinlik icin. Tebrikler kasik agrisida suan cok normal bir sure daha olacaktir endiselenmeyin.
birmucize1 Fatmaadibelli bu kesinlikle bebek cizgisi kuruma cizgisi boyle olmuyor hayirli olsun tebrik ederim 🥹❤️
minikpatik Fatmaadibelli testi biraz ıslat su ile eğer çizgi kaybolursa kuruma çizgisidir. Benimde aynı böyle çıktı pozitif silikti. Üç dört haftalık gebelik böyle çıkıyo genelde
Fatmaadibelli ASE6154 ilk dakikalar Çıkmadı 1 2 dakika bekledim aman bu da negatif diye koydum kutusuna tam atıyordum bi baktım çizgi var kaçıncı dk da oldu bilemiyorum
Aysemm44 Fatmaadibelli 5 dk kdr çıktıysa doğru eğer 10 dk falan gectiyse yeniden yap testin yanında ayrılma
Aysemm44 Fatmaadibelli Ama içimden geçti var kesin 5-6 hafta arası yada 6 buçuk haftalık çok net test çünkü Allah gönlüne göre versin